West Ham Manchester United 10 maj 2016

Speltips West Ham – Bournemouth 24/10: Offensiva brister

West Ham United gästas av AFC Bournemouth i den tolfte omgången av Premier League. Matchen spelas måndagen den 24 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

West Ham har inte kommit upp i samma nivå som hade vid den här tiden förra året. Inför mötet mot Southampton förra helgen var emellertid trenden positiv då man man kom till den matchen med fyra raka segrar om vi räknar in de två vinsterna mot Anderlecht i Conference League.

På St. Mary’s bröts dock den sviten då det blev en jämn och inte alltför välspelad tillställning. Matchen slutade 1-1 efter att Declan Rice kvitterat med en klassavslut i den andra halvleken.

I veckan stod David Moyes manskap för en ganska bra insats borta mot Liverpool, men det slutade med en 1-0-förlust. Därmed står West Ham kvar på 11 poäng efter 11 ligamatcher.

Jämnare än förväntat

Bournemouth har, på ett imponerande sätt, rest sig sedan 9-0-förlusten på Anfield. Inför hemmamötet mot Southampton var Gary O’Neil obesegrad som huvudtränare för Bournemouth, men där bröts den sviten.

O’Neil har framförallt lyckats sätta en solid defensiv under de sju matcher som han har lett laget. I matchen mot Southampton räckte det dock inte då gästerna tog ledningen tidigt och därefter lyckades Bournemouth inte få till någon ordentlig spets i sitt anfallsspel. Det hela slutade med en 1-0-seger för Southampton och Bournemouth ligger därmed kvar på 13 poäng efter 11 ligamatcher.

Bournemouth är alltså två poäng före West Ham i tabellen, men det är hemmalaget som gäller som klara favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på att The Hammers vinner ger endast omkring 1.57 gånger insatsen.

I mitt tycke är förutsättningarna jämnare än så. Bournemouth är svårslagna, de har bara förlorat en av sina sju senaste matcher och West Hams offensiv har inte direkt sprudlat. De sistnämnda har bara gjort nio mål på elva ligamatcher medan Bournemouth har gjort tio.

Offensiven har inte varit den främsta styrkan hos något av de här lagen och jag finner anledning att tro att det här kommer att bli en mer tillknäppt batalj. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 24 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: