Speltips West Ham – Brighton 21/8: Pressat hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 21 August 2022

West Ham letar fortsatt efter sina första poäng för säsongen då Brighton gästar Olympiastadion i London under söndagen.

West Ham - Brighton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har inte riktigt gått som planerat för West Hams del hittills då de står utan poäng efter de två inledande omgångarna. De har dock inte spelat dåligt i någon av matcherna, men de har inte lyckats få in bollen i ligaspelet än.

The Hammers spelade dock Conference League-playoff så sent som i torsdags där de besegrade danska Viborg hemma med 3-1. Det var inte direkt någon imponerande insats, men både nyförvärvet Gianluca Scamacca och Michail Antonio stod i alla fall för varsitt mål, vilket kan vara viktigt för kommande matcher.

Mot Nottingham Forest förra helgen så borde de nog kanske ha vunnit ifall de hade haft normal utdelning på sina chanser, men inte ens när de fick straff så ville bollen in. De går i alla fall in som favoriter mot ett Brighton som har sett bra ut hittills.

För ett West Ham som trots allt har investerat i truppen i sommar så måste de nog börja plocka poäng nu ifall inte David Moyes ska börja ifrågasättas på tränarposten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brighton fortsätter att imponera

Fyra poäng på två omgångar med det spelschemat som Brighton har haft är minst sagt starkt. Nu kanske Manchester United inte direkt är så starka som befarat, men att ta tre poäng på Old Trafford är alltid en tung vinst för ett lag som Brighton oavsett omständigheterna.

Brighton är ett välfungerande lagbygge som Graham Potter har gjort ett utmärkt jobb med. Trots att de har sålt både Yves Bissouma och Marc Cucurella över sommaren, som båda var viktiga kuggar i fjolårets framgångar, så ser de även i år ut som en tuff nöt att knäcka för alla lag.

De var fruktansvärt nära flera gånger om att spräcka nollan mot Newcastle förra helgen, men matchen slutade mållöst. Det var dock Brighton som var det klart vassare laget, vilket verkligen är ett styrkebesked då Newcastle i sin tur verkligen har imponerat under Eddie Howes tid vid rodret.

För en klubb som West Ham som inte riktigt har fått allt att fungera ännu så kan Brighton mycket väl vara en form av mardrömsmotstånd. Ett välorganiserat lag i fin form som West Ham förväntas besegra är det sista man vill möta och det kan bli ett riktigt bakslag ifall West Ham skulle förlora ännu en match i säsongsöppningen. Jag tror att Brighton har vad som krävs för att få med sig poäng och för 2.10 gånger pengarna så spelar vi på dubbelchans X2 kombinerat med under 3,5 mål hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 3,5 mål
Odds: 2.10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: