Speltips West Ham Watford 17/7 2020

Speltips West Ham – Fulham 9/10: Dags för vändningen

West Ham riktar återigen blicken mot ligaspelet där de ställs mot ett Fulham som har överraskat såhär långt.

Att Fulham skulle ligga sju placeringar över West Ham efter de åtta första omgångarna var det nog inte många som hade kunnat gissa, men medan West Ham har fått en väldigt start på säsongen så har Fulham tagit Premier League med storm.

Sju poäng efter åtta omgångar är på alla vis ett underbetyg för ett West Ham som satsade på transfermarknaden inför säsongen. Ännu är det tidigt på säsongen, men topplagen har redan stuckit iväg och The Hammers lär vara pressade att ta tre poäng i matcher som dessa för att inte halka för långt efter.

De har spelat Conference League parallellt med ligaspelet där de har inlett med tre raka vinster, även om det långt ifrån alltid sett övertygande ut. Det har dock varit ett sätt att få igång deras målskyttar som hittills inte har levererat riktigt i ligaspelet.

West Ham tog dock en viktig seger mot ett blekt Wolverhampton i den senaste omgången och borde kunna bygga på det resultatet. De går in som starka favoriter mot Fulham här, trots tabelläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inga gynnsamma förutsättningar för Fulham

Londonklubben har haft en flygande start på säsongen och har sett betydligt bättre ut än det jojo-lag som åkt upp och ned mellan Premier League och Championship under de senare åren. Aleksandar Mitrovic har verkligen bevisat att han kan leverera även i Premier League och hade förmodligen varit säsongens snackis om inte en viss Erling Haaland snott åt sig rampljuset.

Fulham åkte dock på en riktig käftsmäll i den förra omgången då de föll mot Newcastle med 1-4 efter att Nathaniel Chalobah dragit på sig ett rött kort åtta minuter in i matchen. Dessutom utgick Mitrovic skadad, vilket lär få många Fulham-fans att oroa sig.

Huruvida Mitrovic är spelklar till söndagen är fortfarande oklart och han kan därmed ansluta till en redan ganska tung skadelista med Antonee Robinson, Kenny Tete och Willian som alla är osäkra kort inför söndag.

Även om Fulham har inlett på ett bra vis så tror jag inte att de är i slag till att ta poäng borta mot West Ham med det skadeläget de har. West Ham lär i sin tur ha börjat få tillbaka lite självförtroende och borde inte släppa en match som den här. Vi kombinerar därmed den raka ettan med ett spel på under 3,5 mål för 2.57 hos Lucky Sports då West Ham har spelat rätt målsnålt och Fulham kan sakna sitt stora anfallsvapen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham & under 3,5 mål
Odds: 2.57
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: