West Ham Manchester United 10 maj 2016

Speltips West Ham – Wolverhampton 1/10: Uddlösa

West Ham United tar emot Wolverhampton Wanderers i den åttonde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 18:30 på London Stadium.

Läget är pressat för David Moyes och hans West Ham United. Efter två starka säsonger har inledningen på den här säsongen varit en besvikelse och det är tveksamt om Moyes överlever en förlust i den här matchen.

Efter sju spelade omgångar har The Hammers bara skrapat ihop fyra poäng. Det enda segern tog man i den tredje omgången mot Aston Villa, men man kommer nu från två raka förluster i Premier League.

I derbyt mot Chelsea tappade man en 1-0-ledning till förlust med 2-1 och i den senaste omgången föll man med 1-0 borta mot Everton.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två målsnåla lag

Wolverhampton Wanderers har inte heller de fått någon lysande start på den här säsongen. Inför mötet mot Manchester City senast såg emellertid trenden allt bättre ut och man kom från sin första seger i ligaspelet den här säsongen.

Men det mesta gick snett för Wolves redan i den första halvleken mot Man City. De släppte in mål redan i den första minuten och efter en dryg halvtimme drog Nathan Collins på sig ett onödigt rött kort. Till slut vann gästerna med 3-0 mot ett Wolverhampton som egentligen inte hade någonting att komma med.

Collins är därmed avstängd till den här matchen och på skadelistan finns alltjämt anfallarna Jimenez och Kalajdzic. Ersättaren Diego Costa kan vara aktuell för PL-comeback, men även han har dragits med en lättare skada.

Wolverhampton har, precis som förra säsongen, problem i den sista tredjedelen samtidigt som man fortsatt är välorganiserade i sin defensiv. Förra säsongen var men ligan målsnålaste och det är man även nu efter sju omgångar.

Liknande problem har West Ham också haft den här säsongen. De har, precis som Wolves, bara gjort tre mål i ligan så här långt och de här båda lagen är därmed sämst i Premier League vad gäller målskyttet.

Det är med andra ord inte mycket som talar för att det här kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: