23 september 2017 West Ham Tottenham

Speltips West Ham – Wolverhampton 27/2: Viktiga poäng

Ett viktigt möte i striden om Europaplatserna väntar då West Ham tar emot Wolverhampton på söndagseftermiddagen.

Det är två lag som nyligen har tappat mark i striden om Champions League-platserna som ställs mot varandra på söndagen. West Ham har halkat ned till fyra poäng bakom Manchester United och tre bakom Arsenal som har två matcher färre spelade. Wolverhamptons chanser att lägga beslag på fjärdeplatsen har också minskat rejält efter två förluster mot Arsenal.

West Ham var länge en av de lag som satt i förarsätet i kampen om fjärdeplatsen, men det nya året har inte inletts särskilt lovande för The Hammers del. Deras enda vinst på deras fem senaste matcher har varit 1-0-segern över ett blekt Watford. Sedan dess har de kryssat mot både Leicester och Newcastle och har nu en tuff uppförsbacke om de vill nå högre i tabellen.

En av spelarna som behöver komma igång för att vända trenden är Michail Antonio som har inte lagt mål sedan mötet mot Crystal Palace under nyårsdagen. Istället har Jarrod Bowen fått axla mycket av West Hams målproduktion.

Inför det viktiga mötet mot Wolverhampton så får hemmalaget klara sig utan Vladimir Coufal som nyligen opererats. Han för Angelo Ogbonna sällskap på skadelistan samtidigt som Manuel Lanzini är tveksam till spel då han missade matchen mot Newcastle senast.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Uppförsbacke för Wolves nu

Gästerna har varit i fin form och har kanske lite oväntat ändå varit med i snacket som potentiell utmanare om fjärdeplatsen. På deras nio senaste matcher har de sex vinster, ett kryss mot Chelsea och två förluster. Båda dessa förluster har kommit nu i januari i väldigt viktiga möten mot Arsenal.

Det kommer nog vara svårt att repa sig efter Arsenalmatcherna och det ska nog mycket till för att de ska kunna utmana om mer än Europa League-platser i vår. De har verkligen inte haft marginalerna på sin sida i någon av förlusterna och lär gräma sig efter torsdagsmatchen. Wolverhampton tog en tidig ledning som de höll fram till den 82:a minuten och i den 95:e kunde Arsenal trycka in 2-1 på Emirates.

Med tanke på den viktiga match som Wolves spelade så sent som i torsdags så lär West Ham ha något fräschare ben då de har fått vila under hela veckan. Men Wolverhampton har däremot fördel av form vad det verkar.

Då West Ham saknat lite spets på senaste så tror jag att Wolves kommer kunna få med sig ett resultat här. Därmed kombinerar vi ett spel på dubbelchansen X2 med ett spel på under 3,5 mål för 2.08 hos Campobet i vad som förväntas bli en tät och rätt målfattig match.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 3,5 mål
Odds: 2.08
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: