Speltips Wolverhampton – Fulham 13/8: Pigg nykomling

Martin Efvergren Publicerat: 12 August 2022

Wolverhampton Wanderers tar emot nykomlingen Fulham i den andra omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 13 augusti 2022 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Fulham

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bruno Lage tog över som manager för Wolverhampton Wanderers inför förra säsongen och förde laget till en tionde plats i Premier League. Man tog inte direkt några steg framåt, men det går heller att kalla det för ett misslyckande.

Det var helt enkelt en godkänd säsong totalt sett. Vad gäller lagets offensiva produktion så finns det emellertid mycket mer att önska. Wolves gjorde endast 38 mål och det var endast de tre lagen som åkte ur som var sämre på den punkten.

Under träningsmatcherna inför den här säsongen har man inte imponerat och premiären borta mot Leeds blev en besvikelse då man föll med 2-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Fulham

Marco Silvas Fulham öste in mål då man vann Champinship förra säsongen. Totalt gjorde man 106 mål där skyttekungen Alex Mitrovic stod för hela 43 av dessa.

Av premiären att döma har serbens otroliga målform bevarats över sommaren. Mitrovic gjorde då Fulhams båda mål när man tog en viktig pinne hemma mot Liverpool i en match som slutade 2-2.

Till den här säsongen har man tappat stortalangen Fabio Carvalho till just Liverpool, men man har värvat in en intressant ersättare i Joao Palhinha.

Vi har alltså att göra med ett möte mellan ett lag som kommer från en säsong av måltorka och ett lag som vräkt in mål. Visserligen gjorde Fulham det i en lägre division, men man lär gå in i den här säsongen med ett gott självförtroende. Det syntes om inte annat när man satte två bollar i premiären.

Wolverhampton gäller som favoriter inför den här matchen, men deras form känns tveksam och Raul Jimenez, Joao Moutinho och Adama Traore är osäkra till spel.

Utgången känns oviss, men som jag ser det bör Fulham ha goda chanser att ta poäng. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 13 augusti 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: