Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips Wolverhampton – Leicester 23/10: Bottenmöte

Ett väldigt viktigt möte under strecket väntar då Wolverhampton välkomnar Leicester till Molineux Ground under söndagen.

Det är oerhört viktiga poäng som står på spel då dessa två lag – som båda har underpresterat å det grövsta – drabbar samman på Molineux Ground under söndagen. Wolverhampton har inför omgången skrapat ihop nio poäng på elva matcher, ett poäng mer än Leicester precis bakom dem.

Det har nu gått tre matcher sedan Bruno Lage fick packa ihop väskorna och lämnar tränarposten efter förlusten mot West Ham. Steve Davis har tagit över sedan dess och sägs ha jobbet fram till nästa år åtminstone. Men resultaten har inte tagit någon märkbar vändning ännu; det är såklart för tidigt för att döma Davis ännu, men Wolverhampton-supportrarna har inte haft mycket att jubla över än så länge.

De knep i alla fall en seger förra helgen över tabelljumbon Nottingham Forest, men det krävdes en straff för att ge Wolves ledningen och matchens enda mål, vilket inte direkt är förtroendeingivande för det lag som har gjort klart minst antal mål i Premier League hittills.

Tidigare i veckan så blev det ett spelmål i alla fall, men också en förlust med 1-2 borta mot Crystal Palace. Nu stiger pressen inför mötet mot bortasvaga Leicester.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leicester verkar ha fixat till defensiven något

Gästande Leicester har stått för det kanske största magplasket hittills under säsongen, i konkurrens med West Ham. Förra omgången så lyckades de i alla fall ta sig upp från jumbopositionen i tabellen och klättra förbi Nottingham Forest och nu har de chansen att klättra igen.

Ifall de lyckas så hade det dock varit deras första poäng på bortaplan för säsongen. Fem raka förluster har varit facit på bortaplan hittills och 19 insläppta mål på dessa fem kanske ger en fingervisning om varför. Men känslan är ändå att Leicester så smått har börjat gå åt rätt håll.

I deras fyra senaste matcher så har de plockat upp både sin första och andra vinst för säsongen och på deras fyra senaste matcher så har de faktiskt bara släppt in två mål totalt. Sättet de vann mot Leeds med 2-0 var precis vad de behövde för att bevisa för både sig själv och supportrar att de kan vända detta.

Jag tror i alla fall på en rätt målsnål match på Molineux Ground då Wolves inte har visat några särskilda offensiva förbättringar samtidigt som Leicester verkar ha täppt till bakåt. Under 2,5 mål spelas därmed för 1.83 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: