Speltips Wolverhampton – Newcastle 28/8: Jämn match

Axel Sjödin Publicerat: 28 August 2022

Wolverhampton ställs mot Newcastle i en på förhand väldigt jämn match på Molineux Ground under söndagen.

Wolverhampton - Newcastle

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är i stort sett helt jämnt hos spelbolagen inför söndagens möte mellan Wolverhampton och Newcastle. Det är dock gästerna som har imponerat mest under säsongsinledningen, men Wolves är inte ett lätt lag att slå på hemmaplan, vilket de inte minst visade under fjolårssäsongen.

Säsongens upplaga av Wolves känns dock inte riktigt lika vassa som det lag som under en period i våras kort var med i snacket om Champions League-placeringarna. De tappade dock rejält under sluttampen och mycket av förra säsongens problem verkar fortfarande vara närvarande även nu under hösten.

Wolverhampton var det lag som producerade minst antal mål framåt utöver de tre lag som föll ned i Championship och målskörden hittills har inte direkt varit bättre. På deras tre inledande matcher så har de bara lyckats göra ett mål framåt – i 1-2-förlusten mot Leeds.

De två senaste matcherna har de inte lyckats göra något mål framåt och är hittills återigen det lag med lägst antal mål per match.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle spelar med ett annat självförtroende

Jämfört med Wolverhamptons målsnåla matcher så har Newcastles säsongsinledning varit betydligt mer händelserik. Efter fyra poäng från deras två första matcher mot Nottingham Forest och Brighton så överraskade de med att lyckas ta poäng hemma mot Manchester City.

Newcastle gick upp i en 3-1-ledning tidigt i den andra halvleken och St James Park fullkomligt kokade. Manchester City skulle dock komma tillbaka med två snabba mål, men Newcastle fick i alla fall med sig en poäng från deras starka insats.

Det märks att det är en attitydförändring i Newcastle, trots att de ännu inte riktigt är på de andra topplagens nivå. De vet att de är på väg upp och spelade med ett självförtroende mot Manchester City som vi absolut inte kunde se förra hösten.

Efter en någorlunda blygsam sommar i förhållande till förväntningarna så ryktas Alexander Isak till klubben för väldigt stora summor. Det kommer bli intressant att följa ur svenska ögon sett.

Mot ett rätt uddlöst Wolves så håller jag trots allt Newcastle som favoriter här. Vi spelar därmed på att Newcastle vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 1.87 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Newcastle – Draw no bet
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: