10 november 2019 Wolverhampton Aston Villa Speltips

Speltips Wolverhampton – Nottingham 15/10: Stort poängbehov

Det är två krisande lag som gör upp när Wolverhampton Wanderers tar emot Nottingham Forest i den tionde omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 oktober 2022 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton Wanderers står för tillfället utan permanent tränare och kommer till det här mötet med tre raka förluster. Man har heller inte lyckats göra mål i någon av de här matcherna och totalt har man endast gjort tre mål efter nio omgångar i Premier League.

Läget kunde onekligen ha varit bättre för detta Wolves som etablerat sig på den övre halvan de senaste säsongerna. Självförtroendet saknas vilket var väldigt tydligt förra helgen då man föll med 3-0 borta mot Chelsea.

Inför helgens omgång ligger man på nedflyttningsplats, en poäng före Nottingham Forest.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves måltorka

Nykomlingen Nottingham Forest har fått en motig start på säsongen i Premier League. I veckan valde man att göra sig av de två värvningsansvariga i klubben som tagit in 23 nya spelare sedan förra säsongen. Manager Steve Cooper har dock fortsatt stöd av både supportrar och ledning.

I måndags kunde man i alla fall bryta sina förlustsvit på fem raka matcher. Forest gästades då av Aston Villa och det blev en jämn batalj som slutade 1-1 efter att båda lagen gjort varsitt mål tidigt i matchen. Därmed har man skrapat ihop fem poäng på nio ligamatcher.

Viktiga poäng står nu på spel i bottenstriden och vi har att göra med två lag som inte mår speciellt bra för tillfället. Wolverhamptons stora problem är offensiven medan Nottingham framförallt har släppt in för många mål.

Wolves gäller nu som relativt klara favoriter och spelmässigt har de generellt sett bättre ut än Forest. Hemmalaget är i mitt tycke rättmätiga favoriter, men Steve Coopers gäng såg mer kompakta ut senast och frågan vem som ska göra Wolves mål kvarstår. Jimenez och Kalajdzic är fortsatt skadade och Diego Costa såg inte ut som någon frälsare senast.

Jag räknar med att det här blir en tät tillställning mellan två pressade lag med sviktande självförtroende. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 15 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: