10 november 2019 Wolverhampton Aston Villa Speltips

Speltips Wolverhampton – Southampton 15/1: Formstarka lag

Det är två formstarka lag som möts när Wolverhampton Wanderers gästas av Southampton i Premier League. Matchen spelas lördagen den 15 januari 2022 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton Wanderers svarade för en gedigen insats när man lyckades besegra Manchester United med 1-0 på Old Trafford i sin första match för året. I söndags följde man sedan upp den insatsen med att besegra Sheffield United med klara 3-0 i FA-cupen förra helgen.

De segrarna ger att man har tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. Krysset kom då i det mållösa mötet mot Chelsea strax innan jul. På de åtta senaste matcherna har man två förluster, men de var då mot Liverpool och Manchester City.

Efter 19 spelade matcher står Wolves nu på 28 poäng. Deras form är onekligen god och nu ställs man mot ett Southampton som också de har börjat hitta rätt.

I tisdags svarade man för en övertygande insats då man vann med hela 4-1 hemma mot Brentford i Premier League. Den segern ger att man står på 24 poäng efter 20 spelade matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Wolves

Southamptons höst var något trevande där man framförallt hade problem med den offensiva produktionen. Nu kommer man till det här mötet med tre segrar och två kryss på de fem senaste matcherna. Totalt har man gjort så många som 13 mål på de här fem matcherna.

När Wolverhampton och Southampton möttes i höstas var det de förstnämnda som gick segrande. De vann då på bortaplan med 1-0 efter att Raul Jimenez avgjort i den andra halvleken.

Southampton har som sagt fått fart på målfabrikationen den senaste tiden, men nu ställs man inför en tuff utmaning. Wolves har hållit nollan i sina fyra senaste matcher och totalt har man bara släppt in två mål på sina nio senaste. Manchester City och Liverpool gjorde då varsitt av de två målen. På hela säsongen har man bara släppt in 14 mål på 19 matcher och med det är man näst bäst i Premier League.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn batalj där små marginaler kommer att fälla avgörande. Hemma på Molineaux tror jag ändå att Wolverhampton har bäst chanser till tre poäng. De är också, i min bok, det mer gedigna laget och deras stabila defensiv talar till deras fördel. Mitt spel blir därför en rak etta, att Wolverhampton vinner till 2.33 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 2.33
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00, lördag 15 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: