Speltips Wolverhampton – Southampton 3/9: Målsnålt hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 3 September 2022

Wolverhampton Wanderers gästas av Southampton i den sjätte omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 3 september 2022 med avspark kl 16:00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton – Southampton

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolverhampton Wanderers har en stabil defensiv grund att stå på och prestationerna har totalt sett inte varit dåliga. Trots det är det lite oroväckande att man har så svårt att göra mål och i förlängningen vinna matcher.

Efter fem spelade omgångar av Premier League så står Wolves på tre poäng tack vare tre kryss. I sin senaste hemmamatch mot Newcastle såg man ut att gå mot segern, men på tilläggstid kunde gästerna kvittera till 1-1.

I onsdags ställdes man sedan mot ett Bournemouth som precis fått stryk med 9-0 mot Liverpool. Men inte heller den här gången lyckades Wolverhampton göra mål eller vinna då matchen slutade mållös.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Wolves i inbördes möten

Southampton kommer från två raka hemmamatcher mot tufft motstånd. Förra helgen tog man emot Manchester United i en match där man kanske förtjänade en poäng, men som slutade med en 1-0-förlust. I tisdagens möte mot Chelsea skulle emellertid utdelningen komma.

Southampton kom ut med en liknande matchplan som mot Man United där man spelade väldigt direkt och utan att ta några stora risker i speluppbyggnaden. På en svårspelad matta på St. Marys visade det sig fungera väldigt väl då man, inte direkt oförtjänt, kunde vinna med 2-1 mot Chelsea.

Därmed står Southampton på sju poäng efter fem matcher och lär komma till den här matchen med en god känsla.

Mot Wolverhampton har Southampton dock haft det svårt de senaste åren. Förra säsongen vann Wolves båda mötena och de sistnämnda har inte besegrat Wolverhampton i ligan på de sex senaste försöken.

Wolves var Premier Leagues målsnålaste lag förra säsongen och på samma spår har man inlett den här säsongen. Southampton har försvarat sig väl mot toppmotstånd i de två senaste matcherna och jag finner anledning att tro att inte heller den här matchen kommer att bjuda på något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, lördag 3 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: