10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips AC Milan – Udinese 25/2: Favoriten håller

AC Milan spelar för att behålla serieledningen då man gästas av Udinese i Serie A. Matchen spelas fredagen den 25 februari 2022 med avspark kl 18:45.

Utan att direkt imponera har AC Milan, de senaste veckorna, lyckats klättra förbi lokalrivalen Inter i serietoppen av Serie A. Inför fredagskvällens omgång, där Inter möter Genoa borta efter den här matchen, så leder Milan serien med två poäng mer än Inter. De sistnämnda har dock en match mindre spelad.

De tre topplagen Milan, Inter och Napoli har alla tappat en del poäng på sistone. För Milans del blev det bara ett kryss i lördagens bortamöte mot jumbon Salernitana då den matchen slutade 2-2. I de två föregående ligamatcherna hade man emellertid besegrat Sampdoria hemma samt Inter efter en stark vändning i slutskedet av den matchen.

Udinese strider i den andra änden av tabellen och har inte inlett det här året något vidare bra. Sedan årsskiftet har man tagit en seger och man ligger just nu på en 16:e plats i Serie A. På 24 matcher har man tagit 25 poäng och har bara tre poäng till Cagliari under nedflyttningsstrecket.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan sätter press på Inter

Udinese inledde säsongen bra men har sedan successivt dalat i tabellen. Tränare Gabriele Cioffi tog över laget i december och är därmed lagets tredje huvudtränare den här säsongen. Han har dock inte fått laget att lyfta utan de ser nu att få inrikta sig på att försöka överleva den här säsongen.

I söndags spelade man 1-1 hemma mot Lazio och dessförinnan föll man med 4-0 borta mot Verona. Under 2022 har man spelat sex matcher i Serie A och totalt tagit fem poäng.

AC Milan och Udinese möttes så sent som i december i Udine. Den matchen slutade 1-1 efter att Zlatan Ibrahimovic kvitterat för gästerna på tilläggstid.

Zlatan kommer dock inte till spel i det här mötet, men i övrigt ser skadesituationen väldigt positiv ut hos båda lagen. Milan hade problem när lagen senast möttes men gäller här på hemmaplan som klara favoriter hos spelbolagen. En rak etta ger omkring 1.46 gånger insatsen.

AC Milan har nu chansen att sätta press på Inter som alltså spelar samma kväll med start direkt efter att den här matchen är färdigspelad. På så vis blir den här matchen extra viktig då resultatet potentiellt kan påverka Inters mentalitet.

Milans insats och resultat senast var en rejäl missräkning, men jag tror att man höjer sig här. De har ett ypperligt läge att utöka serieledningen på San Siro en fredagskväll mot ett Udinese som famlar. Jag finner anledning att tro att Milan tar den chansen. Mitt spel blir därför Milan -1 (asian handicap) till 1.75 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan -1 (asian)
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 18:45, fredag 25 februari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: