Streama Milan Inter

Speltips Atalanta – Inter 13/11: Tidig stormatch

Redan vid lunchtid så inleder Atalanta och Inter en väldigt spännande söndag från Serie A.

Båda lagen står på 27 poäng inför omgången och kommer att behöva en trepoängare ifall de ska vara inom armlängds avstånd från de eftertraktade topp fyra-positionerna i den jämna Serie A-toppen.

Atalanta inledde säsongen väldigt starkt och var länge hack i häl på Napoli i serieledningen. Men under de senare omgångarna så har det gått snabbt utför och Atalanta har halkat ned från andraplatsen i ligan ned till sjätte.

Förlusten mot Lazio i slutet av oktober blev säsongens första och i de två senaste omgångarna så har både nummer två och tre ramlat in. Förlusten mot Napoli går såklart att ha överseende med, men den senaste omgångens förlust borta mot Lecce gör att det trots allt finns lite fog för oro för Atalantas del. De kollapsade totalt vid det här skedet av säsongen förra året och lär vara oroliga över att samma sak kommer att inträffa även nu.

Förlusten mot Lecce kommer dock delvis till följd av viss underskattning från Gian Piero Gasperinis del som roterade många spelare inför helgens viktiga drabbning mot Inter. Förmodligen så kan de höja sig när det vankas stormatch i Bergamo.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har inte riktigt presterat mot topplagen

Gästande Inter inledde säsongen desto sämre, men har börjat studsa tillbaka. Att de lyckades slå ut Barcelona ur Champions League var väldigt viktigt för både självförtroendet och förtroendet för att Simone Inzaghi är rätt man för jobbet. Efter den inledande segern mot Barcelona så har de tagit fem segrar på sex matcher i ligan, där de körde över Bologna med hela 6-1 i onsdags i en match där Inter mycket väl hade kunnat sätta dit ett par bollar till.

Utöver matcherna mot Barcelona så har Inter dock inte riktigt presterat mot toppmotstånd under säsongen. De har faktiskt förlorat samtliga fyra matcher mot de utpräglade topp sju-lagen i Serie A hittills. För två veckor sedan så föll de tungt i rivalmötet i Derby d’Italia mot Juventus med 0-2.

Mot ett Atalanta i lite tveksam form så är de i alla fall favoriter till att plocka tre poäng och därmed alltså sina första poäng i en stormatch hittills under säsongen. De såg bra ut mot Juventus i första halvlek, men tappade matchen lite i andra då Juventus tog ledningen.

Atalanta är, precis som förra året, intressant nog ganska svaga på hemmaplan jämfört med på resande fot. Inter som trots allt har börjat gå åt rätt håll och hade en väldigt fin uppvisning mot Bologna senast bör därmed ha en bra chans att vinna här och för 2.28 hos Lucky Sports så väljer vi alltså den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: