Speltips Bologna – Salernitana 1/9: Jagar första segern

Axel Sjödin Publicerat: 1 September 2022

Bologna jagar sin första vinst för säsongen då Salernitana kommer på besök till Stadio Renato Dall’Ara.

Bologna - Salernitana

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Medan Salernitana redan har tagit fyra poäng och har fått en fin start på en förväntat tuff säsong så står Bologna kvar på ett efter de tre inledande omgångarna. De rödblårandiga ska dock vara det bättre laget och har hållit sig på bekvämt avstånd från bottenstriden under de senaste åren.

Känslan inför säsongen är dock att det är ett något försvagat Bologna som vi får se efter försäljningarna av Arthur Theate, Aaron Hickey och Mattias Svanberg som var väldigt bra under fjolårssäsongen. Men oavsett så ska de vara med och strida om placeringar kring mitten av tabellen, vilket man inte kan förvänta sig av Salernitana.

Motståndet har varit tufft under säsongsinledningen då de har hunnit möta båda Lazio och Milan på bortaplan redan, vilket båda gånger slutade i förlust. Deras enda poäng hittills kom hemma mot Hellas Verona i en 1-1 match hemma på Renato Dall’Ara, men Bologna har mer att ge.

De skapade inte mycket mot Milan senast, men mot Salernitana så är förutsättningarna helt annorlunda och de kliver in på plan som klara favoriter på torsdagen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salernitana lär ha gott självförtroende

Gästande Salernitana stod för en väldigt överraskande överkörning av Sampdoria i den senaste omgången då de vann med 4-0. Efter att ha inlett med två matcher utan ett mål framåt så lossnade det rejält mot I Blucerchiati och de fick med sig tre blytunga poäng i jakten på nytt Serie A-kontrakt.

De känner nog att de kanske borde ha kunnat få med sig mer mot Udinese i förra omgången då de spelade hela andra halvlek med en man mer, men de lyckades trots detta inte skapa särskilt mycket framåt och matchen slutade tillslut mållös.

Salernitana känns vassare i år, men det säger inte särskilt mycket då de lyckades stanna kvar i högstaligan med historiskt låga 31 poäng förra säsongen. Bottenskiktet var ovanligt svagt förra året och även om varken Cremonese eller Monza har imponerat hittills så lär Salernitana behöva prestera bättre i år om de ska ha en chans att hålla sig kvar.

Salernitana lär gå in i torsdagens match med gott självförtroende, men frågan är om det räcker till mot ett rätt hemmastarkt Bologna. För 1.93 så spelar vi på den raka hemmavinsten här då Bologna trots allt är det bättre laget och borde kunna bevisa det här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bologna vinner
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: