5 mars 2020 Napoli Inter Speltips

Speltips Cagliari – Inter 15/5: Måstematch för båda

Medan Milan möter tufft motstånd så måste Inter såklart vinna mot Cagliari för att titeldrömmarna ska leva vidare.

Inter hade allt i egna händer för bara ett par veckor sedan, men den oerhört snöpliga förlusten mot Bologna kan mycket väl ha kostat dem titeln. Men ännu är det inte över och Milan har betydligt tuffare motståndare i form av Atalanta och Sassuolo kvar medan Inter möter bottenlaget Cagliari och Sampdoria.

Inter spelade så sent som i onsdags då Coppa Italia avgjordes på Stadio Olimpico. De mötte Juventus i en oerhört underhållande final som tillslut slutade 4-2 till Inter. Nicolò Barella gav dem tidigt ledningen med ett väldigt fint mål, men Juventus kunde vända i andra halvlek. Genom en straff kunde dock Inter kvittera och ta det till övertid där Ivan Perisic avgjorde med ytterligare en straff och ett drömmål.

Cuptiteln är såklart ingen Scudetto, men det var nog väldigt viktigt för Inter att få med sig en titel från säsongen då de under flera perioder trots allt bevisat att de är laget i Italien med högst högstanivå.

De är såklart väldigt tunga favoriter att ta med sig alla tre poäng hem från Sardinien, men det kan bli lite tuffare än vanligt då de spelat en final med förlängning bara några dagar tidigare.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari har allt att spela för

Cagliari såg länge ut att klara kontraktet, men Salernitana har stått för en urstark slutspurt och har nu gått förbi dem med en poängs marginal nere i bottenstriden. Förra söndagen mötte de båda lagen varandra i Salerno i en oerhört tät match med mycket vilja, kamp och två röda kort.

Salernitana såg ut att gå segrande ur matchen och därmed i stort sett säkra kontraktet, men Giorgio Altare kunde i den 99:e (!) minuten nicka in en hörna och kvittera. Hoppet lever därmed ännu och då de möter Venezia i den sista omgången så finns det goda chanser på tre poäng där. Men Cagliari lär såklart slåss för sina liv även mot Inter i säsongens sista hemmamatch.

Det är med andra ord väldigt mycket som står på spel för båda lagen här, men det ska nog mycket till för att Cagliari ska kunna stå emot Inters oerhört vassa offensiv. Dessutom så är målvakten Boris Radunovic avstängd här efter det röda kort han drog på sig mot Salernitana. Cagliari har i alla fall i regel spelat rätt målsnåla matcher och Inter lär i sin tur kanske inte ha återhämtat sig helt från onsdagens final. Därmed spelar vi på att Inter vinner i kombination med under 3,5 mål för 2.37 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter & under 3,5 mål
Odds: 2.37
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: