Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Fiorentina – Lazio 10/10: Jämna förutsättningar

Fiorentina tar emot Lazio i den nionde omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 10 oktober 2022 med avspark kl 20:45.

Fiorentina har inte riktigt fått det att lossna så här långt. Framförallt har man haft problem i den sista tredjedelen. På åtta ligamatcher har man bara gjort sju mål och totalt har man tagit nio poäng.

I torsdagens bortamötet mot Hearts i Europa League kunde man emellertid spela ut och vinna med klara 3-0. Det ska dock sägas att man var en man mer hela den andra halvleken efter att en hemmaspelare fått syna det röda.

Fiorentina har nu spelat på bortaplan i fyra av de fem senaste matcherna. I Serie A blev det förlust med 1-0 borta mot Atalanta förra helgen, men man vann sin senaste hemmamatch med 2-0 mot Hellas Verona.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Lazio

Lazio har en positiv trend i ligan, men i Europa League har man stått för svaga prestationer i de två senaste matcherna. I torsdags spelade man 0-0 borta mot Sturm Graz och i EL-matchen dessförinnan havererade man fullständigt då man föll med hela 5-1 borta mot Midtjylland.

I Serie A har man dock visat upp en helt annan sida då man kommer från två raka 4-0-segrar och en målskillnad på totalt 10-0 i de tre senaste ligamatcherna. Förra helgen slog man Spezia hemma och i omgången innan var Cremonese som besegrades på bortaplan.

Senast Lazio och Fiorentina möttes var i februari i Florens och då gick gästerna segrande med 3-0. När de nu möts igen är förutsättningarna jämna, åtminstone om vi ser till oddssättningen där Fiorentina gäller som knappa favoriter till omkring 2.50 gånger insatsen.

Lazio har bara förlorat en ligamatch (mot Napoli) så här långt och bortsett från kollapsen mot Midtjylland har man hållit nollan i fyra av sina fem senaste matcher. De har också bra häng i toppen av Serie A och som jag ser det bör man ha ganska goda chanser att ta sin fjärde raka seger i ligan här.

Fiorentina är visserligen obesegrade på hemmaplan och det här lär bli en jämn batalj, men jag finner anledning att tro att Lazios offensiva spets kommer bli avgörande. Mitt spel blir Lazio 0 (asian handicap) till 2.06 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio 0 (asian)
Odds: 2.06
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 10 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: