Speltips Fiorentina – Napoli 28/8: Stormatch i Florens

Axel Sjödin Publicerat: 28 August 2022

Fiorentina ställs mot Napoli i en intressant stormatch från Artemio Franchi under söndagskvällen.

Fiorentina - Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Söndagens möte blir en värdemätare för båda lagen som ännu inte riktigt har stött på tufft motstånd ännu. Det ska bli spännande att se vad Fiorentina kan prestera under säsongen post-Vlahovic samtidigt som Napoli har gjort en hel del förändringar under sommaren.

Fiorentina stod för sin bästa säsong på flera år då de slutade på sjunde plats under fjolårssäsongen och ämnar nu att bygga vidare på de framgångarna. Hittills har de tagit fyra poäng på sina två öppningsmatcher, utan att imponera.

Cremonese besegrades genom att motståndarmålvakten föll baklänges in i eget mål i den 95:e minuten och därefter så spelade de mållöst borta mot Empoli, trots att de var en man mer i en knapp halvtimme. De har även hunnit säkra sin plats i Conference League-gruppspelet efter ett dubbelmöte mot Twente där de gick vidare på 2-1 i sammanlagt resultat.

De har inte sett särskilt vassa ut i någon av matcherna hittills och kommer nu att ställas på prov då Napoli kommer på besök. Då Fiorentina spelade så sent som i torsdags så har de dessutom en liten nackdel av att inte vara lika utvilade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har lyckats ersätta bra

Det har varit svårt att veta vad man ska vänta sig av Napoli efter att de tappat flera tunga namn under sommaren. Lorenzo Insigne, Kalidou Koulibaly och Dries Mertens har alla fått en ny klubbadress, men än så länge så har Napoli inte visat några tecken på att sakna dem.

De inledde säsongen med att köra över Hellas Verona borta med 5-2, vilket de följde upp med en 4-0-överkörning av nykomlingen Monza nere i Neapel senast. Luciano Spalletti har lyckats bibehålla Napolis fartfyllda och underhållande spel trots spelaromsättningen på ett imponerande vis.

De verkar dessutom ha hittat ett riktigt guldkorn i form av Khvicha Kvaratskhelia som redan nu fyndigt nog har fått smeknamnet Kvaradona. Den unge georgiern har redan hunnit stå för tre mål och ett par läckra målgivande passningar och visar väldigt stor potential, trots sin förhållandevis blygsamma prislapp.

Fiorentina var väldigt starka hemma under fjolåret och har faktiskt besegrat Napoli de två senaste inbördes mötena, men Napoli har trots allt sett väldigt vassa ut såhär långt till skillnad från La Viola. Vi krånglar inte till det och spelar faktiskt på den raka tvåan här för 2.25 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli vinner
Odds: 2.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: