15 mars 2019 Cagliari Fiorentina Speltips

Speltips Fiorentina – Udinese 27/4: Hemmastarka

Kampen om Europaplatserna fortsätter och Fiorentina ställs under onsdagen mot Udinese hemma på Artemio Franchi.

Fiorentina har hängt med bra i kampen om Europaplatserna, trots att de tappade sin stora målskytt Dusan Vlahovic under januarifönstret. Många var då oroliga över att Fiorentina skulle börja halka efter, men de har fortsatt att leverera resultat och har ett väldigt bra utgångsläge för att kröna en fantastisk säsong med att kvalificera sig till Europa.

Läget såg måhända ännu bättre ut inför den förra omgången där både Lazio och Roma ställdes mot toppmotstånd i form av Milanoklubbarna medan Fiorentina mötte bottenlaget Salernitana. Men trots att båda Romklubbarna förlorade så kunde de inte ta chansen och föll istället snöpligt mot Salernitana med 1-2.

Det förvånande resultatet bröt en väldigt fin svit på sex obesegrade matcher där de bland annat hade slagit Napoli borta och kryssat mot Inter på Giuseppe Meazza. Det är knappast en slump att förlusten kom på bortagräs ska däremot sägas så de har varit betydligt starkare hemma än borta under säsongen. Bara Torino har en större skillnad i poängskörd.

Hemma på Artemio Franchi har de nämligen tagit hela 35 poäng på 16 matcher och är näst starkast i ligan på hemmaplan, endast slagna av Inter. På de senaste fem hemmamatcherna har det blivit fyra vinster och ett kryss, vilket bådar gott inför onsdagen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Udinese är luriga att möta

Gästande Udinese har i vanlig ordning presterat bättre än förväntat. Det är en klubb som återkommande hänger sig kvar genom att med god marginal ned till bottenstriden avsluta på den nedre halvan i tabellen.

Under våren har de flera gånger om tagit poäng från större lag och på senaste har de levererat fina resultat mot lag från den nedre halvan. Sedan början av april så hade de tre raka vinster där de bland annat körde över både Cagliari (5-1) och Empoli (4-1), men likt Fiorentina så förlorade de överraskande mot Salernitana förra veckan.

Udinese har varit ett svårt lag att slå under senare tid, men i nuläget spelar de inte för något och möter ett väldigt motiverat Fiorentina som är ruskigt hemmastarka. För 1.74 hos Bethard spelar vi på att La Viola lyckas ta ytterligare en trepoängare på Artemio Franchi på onsdagen.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fiorentina vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: