Streama Milan Spezia live

Speltips Hellas Verona – Milan 8/5: Scudettostriden fortsätter

Den italienska titelstriden fortsätter och Milan åker till Verona i jakten på tre nya poäng med tre matcher kvar att spela.

Det var fortsatt två poäng som skilde de båda Milanoklubbarna åt inför omgången, men Inter lyckades vända ett 0-2-underläge mot Empoli i fredags och vann tillslut. Det gör nu att Inter leder med en poängs marginal och bättre målskillnad. Pressen ligger därmed åter på Milan då de nu gästar det kluriga Hellas Verona som har satt käppar i hjulet för Milans titelambitioner tidigare.

Men Milan har sannerligen varit duktiga på att kriga sig till viktiga trepoängare under säsongen. Den senaste matchen mot Fiorentina var ett utmärkt exempel på det då matchen länge var mållös men där Rafael Leão tillslut kunde sätta dit matchens enda mål i den 82:a minuten.

Milan har inte alltid presterat som förväntat mot mittenlagen, men har gång på gång vunnit med liten marginal när det gäller som mest. Deras defensiv är värdig en scudettovinnare och det enda mål de har släppt in på de åtta senaste matcherna kom från skyttekungen Ciro Immobile. Att de har hållit nollan i sju av åtta matcher är en oerhörd trygghet, men det gäller bara för dem att få till det där målet som krävs för seger.

Stefano Pioli har samtliga spelare tillgängliga inför den rafflande avslutningen på säsongen och inget utom tre poäng duger såklart på söndag. Scudetton växer i gräset på Bentegodi som en gammal vän brukar säga, detta är sådana matcher man måste vinna.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hellas Verona har grusat titeldrömmar förut

Hemmalaget har absolut lyckats göra livet surt för många topplag sett över säsongen och är i någorlunda skaplig form inför söndagen. Tio poäng från de fem senaste matcherna är ingen dålig skörd, särskilt inte då de bortaslagit Atalanta.

Även Hellas Verona är relativt fria från skador och lär ställa upp med samma elva som har sett bra ut under de senaste omgångarna. Obesegrade i de tre senaste omgångarna så bör de kliva in på Bentegodi med någorlunda självförtroende, men att få hål på Milan har visat sig väldigt tufft under våren.

Hellas Verona hade nog kunnat vara ett större hot för bara någon månad sedan, men Milan har visat prov på en förmåga att få med sig tunga trepoängare under press. Jag tror att deras fina svit håller i sig här och att de lyckas få in ett mål mot ett Hellas som trots allt har släppt in mål i nio av deras tio senaste matcher. Vi spelar därmed på att Milan vinner mot noll för saftiga 3.25 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Milan vinner mot noll
Odds: 3.25
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: