Streama Milan Inter

Speltips Inter – Bologna 9/11: Formstarka gäster

Inter tar emot ett formstarkt Bologna i den 14:e omgången av Serie A. Matchen spelas onsdagen den 9 november 2022 med avspark kl 20:45.

Efter en motig säsongsinledning kom Inters vändning i och med segern hemma mot Barcelona i Champions League. Åtminstone innebar det en medvind som gav fyra raka segrar i de efterföljande ligamatcherna.

Nu kommer man dock från två raka förluster. I helgen föll man med 2-0 i rivalmötet mot Juventus som därmed gick om Inter i tabellen.

Inför den här omgången är Simone Inzaghis manskap bara sjua i ligan och nu väntar två viktiga matcher innan VM-uppehållet. Närmast gästas man av Bologna och i helgen stundar ett bortamöte mot Atalanta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Motta har lyft Bologna

Efter en mer trevande start har Thiago Motta fått bra ordning på sitt Bologna som han tog över i september. Räknar vi in segern mot Cagliari i Coppa Italia så har man vunnit sina fyra senaste matcher och därmed klättrat upp till en 12:e plats i Serie A.

I helgen kunde man vända underläge till seger med 2-1 hemma mot Torino. Samma sak gjorde man i omgången dessförinnan då man vände och vann med 2-1 borta mot Monza.

Vi har alltså att göra med ett Bologna i gott slag och senast de mötte Inter i våras kunde man vinna på hemmaplan med 2-1. I senaste mötet i Milano i höstas blev man dock utklassade med hela 6-1.

Inter gäller som klara favoriter inför den här matchen, men Bologna är på uppgång och har gjort mål i sina sex senaste matcher. På de tre senaste har man totalt gjort sex och nyligen gjorde man också två mål borta mot Napoli. Mitt spel blir att båda lagen kommer göra mål i den här matchen till 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, onsdag 9 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: