Speltips Inter – Cremonese 30/8: Klasskillnad

Martin Efvergren Publicerat: 30 August 2022

Inter är jättefavoriter när man tar emot nykomlingen Cremonese i den fjärde omgången av Serie A. Matchen spelas tisdagen den 30 augusti 2022 med avspark kl 20:45.

Inter – Cremonese

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter fick se sig besegrade av AC Milan i kampen om Scudetton förra säsongen. Simone Inzaghi bygger nu vidare på samma grund kryddat med en viss Romelu Lukaku som gör dem till huvudfavoriter att vinna Serie A den här säsongen.

Men det krävs det betydligt mer av både Lukaku och hela laget än vad man presterade borta mot Lazio i lördags. Matchen var visserligen jämn fram till den sista kvarten då hemmalaget att de också kan bli att räkna med. Med två mål i slutskedet kunde Lazio vinna med 3-1.

Inter var illa ute i premiären, men där kunde Dumfries rädda tre poäng på tilläggstid. I den andra ligamatchen hemma mot Spezia visade man desto mer mästarklass då man, utan större problem, kunde vinna med 3-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter höjer sig

Fabio Pecchia tog över Cremonese i vintras och kunde leda laget till en andra plats i Serie B. Den här säsongen har Massimilano Alvini, senast i Perugia, tagit över rodret och inledningen har varit tuff.

I premiären borta mot Fiorentina började i motvind då man fick Escalante utvisad i första halvlek. Men Cremonese kämpade väl och såg ut att få med sig en poäng fram till dess att hemmalaget tryckte in det avgörande 3-2-målet på tilläggstid.

Därefter har man radat upp ytterligare två förluster. På nytt stod man upp väl borta mot Roma, men föll med 1-0 i den andra omgången. I helgen stod man sedan för sin sämsta insats då man föll med 2-1 hemma mot Torino.

Inter ger bara omkring 1.14 gånger insatsen som vinnare i den här matchen och det är fullt förståeligt. Visserligen skrämmer inte deras insats mot Lazio i helgen, men dessvärre för Cremoneses del tror jag att den revanschlusten kommer att göra den här uppgiften än svårare.

Inter var klart bäst i Serie A med sina 84 mål förra säsongen och på pappret är det klasskillnad mellan de här båda lagen. Jag finner anledning att tro att det kommer att bli klart märkbart här. Mitt spel blir Inter -2.25 (asian handicap) till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter -2.25 (asian)
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, tisdag 30 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: