Streama Milan Inter

Speltips Inter – Empoli 6/5: Stora favoriter

Ett Scudetto-jagande Inter är stora favoriter när man tar emot Empoli i den 36:e omgången av Serie A. Matchen spelas fredagen den 6 maj 2022 med avspark kl 18.45.

Inter hade greppet om serieledningen i Serie A fram till den näst senaste omgången. Då åkte man på en tung bortaförlust mot Bologna med 2-1 efter ett sent avgörande mål av hemmalaget.

I söndags kunde man sedan studsa tillbaka och vinna med 2-1 borta mot Udinese. Den segern innebär att Inter är två poäng efter lokalrivalen AC Milan i toppen av Serie A när endast tre matcher återstår att spela.

Inter har nu kvar att möta bottenlagen Empoli, Cagliari och Sampdoria. Däremellan ska man också spela en cupfinal mot Juventus. AC Milan ställs mot Verona på bortaplan på söndag och därutöver kvar att möta Atalanta och Sassuolo.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett målglatt Empoli

Inter har ett något, på pappret, enklare motstånd än AC Milan i de återstående tre matcherna. Härnäst väntar alltså ett Empoli som ligger på en 14:e plats i tabellen och som endast har vunnit en av sina 19 senaste matcher.

Empoli tog sin senaste seger i den näst senaste omgången med 3-2 hemma mot Napoli. Innan den matchen hade man inte vunnit i Serie A sedan mitten av december då man också vann mot just Napoli.

I söndagens möte mot Torino blev det sedan en ny förlust för Empoli när man förlorade med 3-1 hemma och därtill drog på sig två utvisningar. Både Stojanovic och Verre fick syna det röda och är därmed avstängda den här matchen.

Inter och Empoli mötte senast i Coppa Italia i januari och det blev då en jämn batalj. Inter lyckades till slut vinna med 3-2 efter att man först kvitterat på tilläggstid och därefter avgjort i förlängning. Lagen möttes senast i Serie A i höstas och Inter vann då med 2-0 på bortaplan.

Empoli har så gott som säkrat kontraktet i Serie A och har därmed inte jättemycket att spela för här. För Inter gäller det motsatta och det gör dem också till väldigt stora favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.17 gånger insatsen.

Empolis vår har inte varit någon succé men man har visat att man har en förmåga att höja sig mot de bästa. Man gjorde två mål mot Inter senast lagen möttes och i den näst senaste omgången satte man tre mål på Napoli. Totalt sett är man också ett seriens målgladaste lag med ett snitt på 3.17 mål per match.

Inter lär ha goda chanser att vinna den här matchen men de har släppt in mål i fyra av sina fem senaste matcher och Empolis offensiv är inte ofarlig. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.93 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.93
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:45, fredag 6 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: