Streama Milan Inter

Speltips Inter – Roma 1/10: Stormöte

Det är två lag med mycket att bevisa som ställs mot varandra när Inter tar emot Roma i den åttonde omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 1 oktober 2022 med avspark kl 18:00.

Inter var inför säsongen huvudfavoriter att vinna Serie A, men Simone Inzaghi och hans manskap har inte lyckats leva upp till förväntningarna. Man har redan förlorat två förväntade toppmöten mot Lazio och Milan och efter sju omgångar står man på tolv poäng.

Bortsett från de tunga förlusterna mot ovan nämnda motståndare så blev det även en stor missräkning i den senaste matchen innan landslagsuppehållet. Trots en tidig ledning borta mot Udinese slutade det med en 3-1-förlust efter ännu en sämre Inter-insats.

Nu ställs man mot ett Roma som är en poäng före i tabellen och läget är pressat, främst hos Inter. Frågan är om Inzaghi överlever en eventuell förlust.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Inter

José Mourinhos Roma har också de höga förväntningar på sig den här säsongen och inte heller de har lyckats leva upp till dem så här långt. De har förlorat tre av av sina fem senaste matcher och det trots ett inte alltför svårt spelschema.

I den senaste matchen innan landslagsuppehållet blev det förlust med 1-0 hemma mot Atalanta. I omgången dessförinnan slog man Empoli med 2-1 borta, men inför den matchen hade man åkt på två raka nederlag mot Udinese och Ludogorets.

Inter och Roma möttes tre gånger förra säsongen och det var de förstnämnda som gick segrande i samtliga matcher. Inter vann med 2-0 hemma i Coppa Italia och de vann även med 3-1 i Milano i Serie A i våras.

Inter gäller också som favoriter inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger då drygt dubbla insatsen tillbaka.

Vi har nu att göra med två lag som verkligen inte övertygade innan uppehållet. Trots att de har tappat en hel del poäng så är man inte så långt efter poängmässigt och känslan är att Serie A kommer att bli väldigt jämn den här säsongen.

Det finns med andra ord hopp för både Inter och Roma. Framförallt tror jag att Inter har mycket mer i sig än vad man har visat hittills. Inte minst har man ju ett sparkapital i Romelu Lukaku.

Inter har underpresterat, men jag finner anledning att tro att man kommer att höja sig och att den här matchen kan bli en vändning. Mitt spel blir en rak etta, att Inter vinner till 2.08 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 1 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: