Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Bologna 2/10: Press på Allegri

Ett krisande Juventus är pressat att plocka tre poäng hemma mot Bologna under söndagskvällen.

Juventus kris har varit förstasidesstoff nere i Italien och det har skrivits många krönikor om Massimilianos vara eller icke vara i Turinklubben. Det Juventus som förväntades resa sig och utmana om titeln igen verkar inte alls ha lyckats få bukt med sina uppenbara problem och många supportrar har inte tålamodet för ännu en medioker säsong.

Med all respekt för den fantastiska tränarkarriär som Allegri har bakom sig så framstår det som utomstående som att han vid det här laget helt har tappat greppet om Juventus. Det offensiva spelet har bitvis sett rent bedrövligt ut i förhållande till vad som bör förväntas av en klubb som Juventus, fantasilöst, trögt och Dusan Vlahovic har inte fått mycket att arbeta med under hösten såhär långt.

Förlusten mot nykomlingen Monza blev droppen som fick bägaren att rinna över för många, men Allegri sitter på ett kontrakt som sträcker sig till 2025 och det spekuleras i att Juventus i dagsläget inte har råd att sparka honom och ersätta med en ny tränare såsom Thomas Tuchel. Varningssignalerna har dock varit där en bra bit innan förlusten mot Monza. De var helt utspelade i rivalmötet mot Fiorentina, där de trots allt fick med sig en poäng, och både krysset mot Salernitana samt förlusten mot Benfica var riktiga bottennapp.

Ambitionen lär nog fortsatt vara att ha kvar Allegri, men frågan är vilket tryck de pallar. Vinner de inte nu mot Bologna så lär diskussionen blossa upp igen med ännu större kraft.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bologna har inte riktigt hittat rätt ännu

Det må vara helt rätt tidpunkt att möta Juventus på, men Bologna har inte direkt imponerat under säsongsinledningen såhär långt. De har skrapat ihop sex poäng på de sju inledande omgångarna och har hunnit med att sparka deras långvariga tränare Sinisa Mihajlovic efter fem år på posten.

Thiago Motta har sedan dess tagit över tränaruppdraget, men i hans enda match hittills så blev det en förlust hemma mot Empoli i en match där de förväntades vinna. Intressant nog så kom Bolognas enda vinst för säsongen mot Fiorentina i den match där de stod utan en officiell tränare.

Det har varit en ganska hög spelaromsättning i Bologna under sommaren och det känns inte riktigt som att pusselbitarna har fallit på plats ännu. Spelare som Mattias Svanberg, Aaron Hickey och Arthur Theate var viktiga kuggar förra året och har inte riktigt ersatts av samma kvalitet.

Både Bologna och Juventus har haft en del offensiva problem och jag tror i alla fall att det kan bli en rätt målfattig match detta, som lär bli väldigt intressant att följa på grund av hur pressat Juventus är. Vi spelar på under 2,5 mål för 2.00 i odds hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: