Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Empoli 21/10: Pressat hemmalag

Ett krisande Juventus tar emot Empoli i den elfte omgången av Serie A. Matchen spelas fredagen den 21 oktober 2022 med avspark kl 20:45.

Juventus lyckades återigen besegra lokalrivalen Torino i lördags, men någon vidare arbetsro har den segern inte givit Massimo Allegri och hans manskap. I veckan har det rapporterats om inre stridigheter och känslan är inte att man är ett lag som drar åt samma håll.

Derby della Mole blev som väntat en tät batalj och som så många gånger förr var det storebror Juventus som gick segrande. Vlahovic räddade segern med sitt 1-0-mål med dryga kvarten kvar, men det var ingen speciellt välspelad match.

I och med den segern står Juve på 16 poäng efter tio matcher i Serie A. I Champions League är loppet, i princip, redan kört och nu gäller det istället att försöka lappa ihop den här ligasäsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Seriens målsnålaste lag

Empoli slutade på en 14:e plats som nykomlingar i Serie A förra säsongen och släppte då in totalt hela 70 mål. Paolo Zanetti tog över som huvudtränare i somras och har, så här långt, framförallt gjort laget mer solida bakåt.

I lördags kunde man hålla nollan för tredje gången den här säsongen då man besegrade Monza med 1-0 på hemmaplan. Dessförinnan spelade man 1-1 borta mot Torino och totalt har man tagit elva poäng på sina tio matcher.

Senast Juventus och Empoli möttes i Turin blev det en skrällseger med 1-0 till gästerna. När de sedan möttes i Empoli i vintras blev det också en jämn tillställning men som Juventus vann med 3-2.

Juventus gäller nu som klara favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 1.42 gånger insatsen. Att man ska lita på att ett krisande Juventus löser det här utan större problem känns dock ytterst tveksamt.

Juventus offensiv har, i princip genomgående, sett krampaktig ut. Totalt har man bara gjort 13 mål på tio matcher och är, tillsammans med Empoli, seriens målsnålaste lag så här långt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.75 mål (asian handicap) till 1.79 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål (asian)
Odds: 1.79
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, fredag 21 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: