Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Inter 3/4: Derby d’Italia

En spännande Serie A-söndag avslutas på bästa sätt med Derby d’Italia mellan Juventus och Inter.

Inter var klara favoriter att sticka iväg i titelstriden runt årsskiftet då de hade en bländande form och såg ut att vara det klart bästa laget i Italien. Juventus var istället helt borträknade från titelstriden efter en horribel start och bara deras upphämtning till att hamna topp fyra har varit imponerande.

Detta klassiska möte kan dock vara Juventus biljett in i titelstriden på riktigt. De går förbi Inter vid vinst här och ligger i nuläget sju poäng bakom Milan som trots allt har sett lite skakiga ut till och från.

I ligan så håller Juventus väldigt imponerande svit i sig där de inte har förlorat på 16 raka matcher, senaste förlusten kom mot Atalanta i slutet av november. De har sedan dess klättrat spikrakt upp i tabellen och har bevisat en gång för alla varför man aldrig ska räkna bort Den gamla damen.

De hade dock en svidande förlust hemma mot Villarreal i Champions League där de kollapsade sent efter ett spanskt ledningsmål. Men de har haft tid att repa sig och går nu skadefria in i en av säsongens viktigaste matcher mot Inter.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter är pressade att vända trenden

Formdippen för I Nerazzurri kom lite överraskande och har hållit i sig längre än väntat. På deras sju senaste matcher så har de bara vunnit en enda gång då de mötte tabelljumbon Salernitana. Sedan dess har de dock åkt på två ytterligare kryss mot Torino och Fiorentina och har börjat halka efter Milan och Napoli.

De har dock fortfarande en hängmatch till godo och vinner de här mot Juventus så är de absolut tillbaka i titelstriden. Detta är den tuffaste återstående matchen för säsongen och det är oerhört mycket på spel för båda lagen.

Även Inter kliver in skadefria i ödesmatchen, men frågan är om Simone Inzaghi har lyckats lösa problemen under landslagsuppehållet. Kanske var uppehållet precis vad de behövde för att komma upp på benen igen och för att få igång deras offensiv som vräkte in mål under hösten.

Bortsett från i matchen mot Salernitana så har Inter inte fått in mer än ett mål i ligaspelet sedan slutet av januari. Juventus är inte heller kända för att spela särskilt målrika matcher och troligtvis lär detta bli en tillknäppt match med mycket på spel. Vi spelar därmed på under 2,5 mål för 1.87 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: