Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Lazio 13/11: Tungviktsmöte

En spännande söndag från Serie A avslutas med ett tungviktsmöte mellan Juventus och Lazio i Turin.

Efter ännu en dålig start på säsongen så har Juventus lyckats klättra tillbaka till topp fyra-placeringarna och har chansen att slå sig in i topp tre vid vinst nu på söndag. Processen att ta sig tillbaka tog åtminstone väldigt mycket kortare tid än förra säsongen, men trots tabellpositionen så kan man inte påstå att det är ett Juventus som på något vis har sett övertygande ut i höst.

Många av skandalrubrikerna grundar sig dock i deras förödmjukande uttåg ur Champions League där de bland annat förlorade mot Maccabi Haifa. I ligaspelet så har de, trots lite blandade resultat ändå ofta lyckats bärga hem tre poäng utan att spelet har sett särskilt övertygande ut.

Ett bra exempel på det är matchen mot Hellas Verona tidigare i veckan där de med nöd och näppe lyckades vinna med 1-0 efter flera omdiskuterade situationer. Förra helgens vinst mot Inter i Derby d’Italia var däremot ett styrkebesked som säkerligen oroar övriga topplag i Italien.

Juventus solida defensiv har banat väg för flera segrar, även om offensiven inte har sett särskilt bra ut. Det är väl egentligen ganska typiskt för lag under Massimiliano Allegri.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lazio har klarat sig igenom ett pressat läge

Gästande Lazio har dock också fått med sig ett par trepoängare utan att övertyga under de senaste omgångarna. De lyckades vinna det väldigt viktiga Romderbyt utan sina kanske två viktigaste spelare i form av Ciro Immobile och Sergej Milinkovic-Savic.

Precis som Juventus så har Lazio i mångt och mycket överlevt på en bra defensiv och dessa båda lag råkar vara de enda två lag som bara har släppt in ett ensiffrigt antal mål hittills. Lazio har dock en storspelande Ivan Provedel i målet att tacka för mycket, då de trots allt släppt till en hel del chanser och inte har en lika stabil defensiv struktur som Den gamla damen.

Lazio har i alla fall varit stabila i stormatcher såhär långt, deras enda förlust kom mot Napoli, men i övrigt så har de slagit Inter, Atalanta och Roma. Bortamatchen på Juventus Stadium är dock alltid väldigt tuff att få med sig poäng ifrån, men jag upplever att oddsen är lite väl låga på hemmalaget sett till prestationer.

Juventus har inte varit vassa i sitt offensiva spel och när Maurizio Sarri fortsatt inte lär vilja riskera Immobile från start så är det som upplagt för ett ganska tillknäppt och målfattigt möte mellan dessa defensivt starka klubbar. Underspelet för 1.83 blir därmed spelet vi siktar in oss på till det här mötet.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: