Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Lazio 16/5: Framåtlutat bortalag

Tabellfyran Juventus tar emot tabellfemman Lazio i den näst sista omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 16 maj 2022 med avspark kl 20:45.

Juventus hade chansen att rädda upp en ganska misslyckad säsong i finalen av Coppa Italia mot Inter i onsdags. De hade då ledningen med 2-1, men i slutskedet kunde Inter kvittera och sedermera avgöra i förlängning. Därmed blir det ingen titel för Juventus den här säsongen och mycket talar för att man kommer att sluta på en fjärde plats i Serie A.

Inför säsongen var Juventus knappa favoriter att vinna den italienska ligan. De förväntningarna har man definitivt inte lyckats leva upp till. Man har helt enkelt inte varit tillräckligt bra för att ens kunna utmana Milano-lagen om Scudetton.

Med två matcher kvar att spela kommer Juventus från en tung finalförlust i Coppa Italia och dessförinnan föll man även i den senaste ligamatchen borta mot Genoa. Även i den matchen tappade man ledningen i slutskedet då hemmalaget vände 0-1 till seger med 2-1 efter avgörande på straff på tilläggstid.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målgladast i Serie A

Lazio har inte heller lyckats utmana de främsta i Serie A, men man har ändå successivt blivit allt bättre. Man är bara en placering efter Juventus, men avståndet är hela sju poäng och någon chans att gå ikapp finns alltså inte. De spelar nu för att försvara sin femteplats där ett flertal lag jagar strax bakom. Framförallt vill man gärna se till att hamna före lokalrivalen Roma.

Lazio kommer nu från två raka segrar. I lördags slog man Sampdoria med 2-0 hemma och dessförinnan vann man med 4-3 borta mot Spezia efter att Acerbi gjort det avgörande målet på tilläggstid.

Juventus och Lazio möttes senast i Rom i november och det var då bortalaget som vann med 2-0. Juventus gäller även som knappa favoriter inför det här mötet, men förutsättningarna är jämna. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.30 gånger insatsen.

Maurizio Sarris manskap har gjort 72 mål på 36 matcher, vilket är näst bäst i Serie A. Problemet är att de samtidigt har släppt in 53 och det är cirka 20 mål fler än lagen ovanför i tabellen.

Lazio är också seriens målgladaste lag med ett snitt på 3.47 mål per match. På så vis är de något av en motpol till Massimo Allegris Juventus som är det tredje målsnålaste laget i Serie A.

Ser vi till Juventus fyra senaste matcher så har det gjorts över 2.5 mål totalt i samtliga dessa. När man nu ställs mot ett Lazio som garanterat inte lär komma till Turin för att parkera bussen i eget straffområde tror jag det finns goda chanser till en mer öppen matchbild. Därför blir mitt spel att det kommer göras över 2.5 mål totalt i den här matchen till 1.82 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, måndag 16 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: