Speltips Juventus – Roma 27/8: Rivalmöte

Martin Efvergren Publicerat: 26 August 2022

Juventus gästas av Roma i den tredje omgången av Serie A. Matchen spelas den 27 augusti 2022 med avspark kl 18:30.

Juventus – Roma

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus kommer från en säsong där man inte lyckades leva upp till de högt ställda förväntningarna. Även den här säsongen går man in som en av huvudfavoriterna att vinna Serie A och det återstår att se om sommarens truppförändringar har gjort laget mer slagkraftigt.

Insatsen i premiären var i alla fall lovande. Vlahovic och nyförvärvet Di Maria hittade varandra direkt i offensiven och gjorde även lagets mål i 3-0-segern hemma mot Sassuolo.

I förra helgens bortamöte mot Sampdoria saknades den sistnämnde och offensivt fick man det inte att lossna. Därtill saknades effektiviteten när lägen uppstod. Matchen förblev mållös och Juventus står därmed på fyra poäng efter två omgångar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

José Mourinho fick till slut ihop ett klart godkänt slutresultat under sin första säsong i AS Roma. Sjätteplatsen i Serie A var väl ingen succé, men det vägdes upp av Conference League-titeln.

Till den här säsongen har man värvat namnstarkt och även om man inte har presterat någon bländande fotboll inledningsvis så har man gjort jobbet väl. I premiären åkte man till Salernitana och fick med sig en 1-0-seger och i måndags kunde man slå nykomlingen Cremonese hemma med samma siffror.

Trots hemmaplansfördelen är Juventus inga stora favoriter inför det här rivalmötet. Ett rakt spel på att Juve vinner ger hela 2.38 gånger insatsen.

Förra säsongen var det Juventus som gick segrande från de båda mötena som hade helt olika karaktär. I höstas vann Allegris manskap med 1-0 hemma medan vinterns möte i Rom blev en svängig tillställning som slutade 4-3 till gästerna.

Frågan är nu vad det blir för typ av matchbild den här gången. Roma har inte släppt in något mål så här långt och Juventus såg oroväckande uddlösa ut senast. En intressant aspekt är förstås också Dybalas återkomst till Turin.

Jag räknar med att det här blir en jämn och tät batalj där Roma är relativt nöjda om de kan neutralisera Juventus offensiv. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, lördag 27 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Mellanrubrik

Brödtext

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: