Speltips Juventus – Sassuolo 15/8: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 15 August 2022

Juventus tar emot Sassuolo i premiäromgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 15 augusti 2022 med avspark kl 20:45.

Juventus – Sassuolo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev ingen succé för Massimo Allegri i sin återkomst till Juventus förra säsongen. Det blev till slut bara en fjärde plats i Serie A där avståndet upp till mästarna AC Milan var hela 16 poäng.

Den här säsongen lär hela klubben vara ytterst motiverad att ta sig tillbaka där man anser sig höra hemma. För att lyckas med det gäller det att man har prickat rätt i sina värvningar under sommaren.

Paul Pogba är tillbaka och Juve hoppas förstås på att det ska innebära en nytändning för honom. Därtill är även Di Maria, Gatti och Bremer tre potenta nyförvärv. Samtidigt har man tappat, bland andra, Dybala, de Ligt, Morata och Bernardeschi.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Sassuolo

Alessio Dionisi tog över som tränare för Sassuolo inför förra säsongen och kunde bygga vidare på den fina offensiva fotboll som blivit klubbens signum. Man hade länge häng på en bättre placering, men en sämre avslutning på säsongen gav till slut en elfte plats i Serie A.

Till den här säsongen har man än så länge fått behålla sin viktigaste spelare Domenico Berardi. Han har gjort runt 15 ligamål de tre senaste säsongerna och lär fortsatt vara vital för det här laget.

Anfallaren Agustin Alvarez har hämtats in från Uruguay, men några fler värvningar att tala om har man inte gjort. På minuskontot finns bland andra Scamacca och Djuricic.

Juventus och Sassuolo möttes tre gånger förra säsongen. De sistnämnda vann det första mötet i Turin i höstas med 2-1, men Juve kunde sedan vinna med samma siffror i både Coppa Italia och Serie A under våren.

Juventus är tillsammans med Inter huvudfavoriter hos spelbolagen att vinna Serie A. Det var de även förra säsongen och personligen är jag inte helt övertygad om de kommer vara bättre den här säsongen.

Sassuolos spel är oftast frejdigt och man var ligans näst målgladaste lag med ett snitt på 3.42 mål förra säsongen. Juventus har en del att bevisa och de lär komma ut framåtlutade i den här premiären på hemmaplan. Sammantaget tror jag att detta borgar för en mer öppen matchbild och mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.68 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.68
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 15 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: