udinese juve 17/1

Speltips Juventus – Spezia 6/3: Stabila favoriter

Juventus ställs mot Spezia på Juventus Stadium under söndagskvällen i hopp om att befästa sin position i topp fyra.

Den obesegrade sviten håller i sig för Juventus som efter en horribel säsongsinledning ser ut att ha repat sig helt. För första gången på länge så känns Juventus stabila och oerhört svårslagna. Då lagen i topp tre har svajat i perioder så har det till och med varit snack om Juventus i titelstriden, även om det känns mindre troligt i nuläget.

Ännu behöver de fokusera på att hålla undan jagande Atalanta som är tre poäng bakom och har en match mindre spelad. Hemma mot Spezia så har de alla chanser att försöka dra ifrån då de går in i mötet som väldigt tunga favoriter.

Dusan Vlahovic har varit en lyckad värvning såhär långt och är precis den spelartyp som Massimiliano Allegri har saknat under sin andra sejour i Juventus. Mot Empoli förra helgen så stod han för två mål, vilket gjorde att de kunde få med sig alla tre poängen hem från en match som slutade 3-2 i Den gamla damens favör.

I Bianconeri är relativt skadefria, men saknar både Giorgio Chiellini och Leonardo Bonucci som båda har haft sparsamt med speltid på grund av skador under säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spezia har inte haft marginalerna på sin sida

Gästerna hade en väldigt fin period kring årsskiftet där de tog 12 poäng över fem matcher och där två av dessa vinster kom mot Milan och Napoli borta. De blixtrade till under ett kort tag där, men det verkar ha varit kortvarigt och förlusterna har återigen börjat rulla in på samma sätt som de har gjort under hela hösten.

Deras fina period för ett par månader sedan gör i alla fall att de håller sig över strecket med fyra poäng ned till Venezia. Men ännu är de inte säkra och de kommer att behöva växla upp återigen ifall de ska klara av att hålla sig undan bottenstriden framöver.

De har nu tre raka förluster i ligaspelet, men samtliga har förlorat med väldigt liten marginal. Det har varit uddamålet som avgjort och i samtliga matcher så har det inte varit mycket tid kvar på klockan då motståndaren har avgjort. Inte minst senast mot Roma där de, trots en man mindre under hela andra halvlek, var sånär på att hålla undan men där Tammy Abraham tryckte in 1-0 på straff i den 99:e minuten (!).

Juventus verkar dock ha hittat tillbaka till förmågan att spela på resultat och där de ser till att vinna matcher som dessa som de borde vinna. Ett spel som väldigt ofta har slagit in på Juventus Stadium sedan Juventus hittat tillbaka är en Juventusseger och under 3,5 mål för lite marginal. Spelet går att hitta för 1.97 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus & under 3,5 mål
Odds: 1.97
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: