Speltips Lazio – Hellas Verona 11/9: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 11 September 2022

Lazio ställs mot Hellas Verona på Stadio Olimpico under söndagskvällen, i jakt på tre viktiga poäng.

Lazio - Hellas Verona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongsöppningen har inte riktigt gått lika bra som de hade hoppats på för något av lagen, men det har trots allt funnits flera positiva tecken från Lazios sida. Nu möter de Hellas Verona i en match där de är pressade att vinna för att hänga på i toppen av tabellen.

Trots att Lazio befinner sig på nionde plats i tabellen efter förlusten mot Napoli förra helgen så kan man ändå argumentera för att Lazio har fått en ganska bra start på säsongen, åtminstone spelmässigt. Maurizio Sarri har verkligen satt sin prägel på laget som numera ser betydligt mer stabila ut i spelet än vad de gjorde i fjol.

Napoli blev dock numret för stora sist, och det har länge varit ett lag som Lazio har haft förtvivlat svårt för. Det mest oroväckande har egentligen varit att de inte riktigt lyckats skapa och sätta sina chanser mot lag som Torino och Sampdoria hittills, båda matcherna har slutat i kryss och är egentligen den stora anledningen till varför Lazio har halkat efter toppen, trots den fina vinsten mot Inter.

Ciro Immobile har inte riktigt kommit igång ännu och har bara stått för två mål hittills. Han är precis den typen av spelare som kan göra skillnad i jämna matcher mot mittenlagen, och förhoppningsvis för Lazios del kan han bättra på sin målskörd mot Verona på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortfarande oklart var vi har Hellas Verona

Gästerna har åkt på ett par tunga tapp inför säsongen och hade nog hoppats på mer hittills egentligen. Deras stora målskytt och stjärnskott Giovanni Simeone har numera lånats ut till Napoli och deras tidigare succétränare Igor Tudor har lämnat för att ta sig an jobbet som huvudtränare i Marseille.

Istället har de tagit in Gabriele Cioffi som tränade Udinese tidigare, ännu är det för tidigt att uttala sig om hans tränargärning, men Tudors skor kommer att vara svåra att fylla för den nya tränaren.

Hellas Verona lyckades i alla fall knipa säsongens första vinst mot Sampdoria förra helgen i en jämn och spännande match. Men det lär bli betydligt tuffare borta mot ett hemmastarkt Lazio nu på söndag.

Lazio borde kunnat vinna det här, inte minst efter vad de visade upp mot Feyenoord i torsdags, men de har också haft lite svårt att få hål på motståndare de borde vinna mot hittills. Vi spelar därmed på att Lazio vinner men att det blir under 3,5 mål totalt för 2.50 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lazio & under 3,5 mål
Odds: 2.50
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: