Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips Lazio – Napoli 27/2: Stormatch

Söndagskvällen bjuder på en spännande stormatch från Stadio Olimpico mellan Lazio och Napoli.

Helgen avslutas med omgångens höjdpunkt mellan Lazio och Napoli då två lag som verkar vara på väg åt rätt håll gör upp i Rom. Det är mycket som står på spel då de båda lagen drabbar samman om tre mycket viktiga poäng. Båda lagen föll i Europa League i torsdags och kommer nu att rikta sin fulla uppmärksamhet mot ligaspelet återigen.

Lazio har spelat upp sig efter en skakig höst och det är tydligt att Maurizio Sarris spelidéer börjar genomsyra laget på ett annat sätt än tidigare. I februari så har de städat undan både Fiorentina och Bologna med klara 3-0, men kryssade senast mot Udinese.

Deras uttåg mot Porto i Europa League tidigare i veckan gör nu att de bara har Serie A att fokusera på. Det var ett jämnt möte mot det portugisiska storlaget, men Lazio föll tillslut med det sammanlagda resultatet 3-4.

Inför Portomatchen så var både Ciro Immobile och Pedro tveksamma till spel samtidigt som Mattia Zaccagni var avstängd. De två förstnämnda visade sig spela ändå, men mot Napoli så kommer Lazio att vara i stort sett fulltaliga. Endast Francesco Acerbi är borta från startelvan medan Manuel Lazzari inte kommer vara redo för inhopp.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli har chans på serieledning

Efter en väldigt dålig period i slutet på förra året så har Napoli repat sig och är i allra högsta grad med i titelstriden fortfarande. Detta trots att de bara fick med sig ett kryss borta mot Cagliari i måndags. Samtliga andra topplag hade misslyckats med att ta tre poäng den helgen så Napoli lär dock säkert gräma sig över att de inte tog chansen.

Nu väntar betydligt tuffare motstånd i Lazio, men både Milan och Inter har redan inlett omgången under fredagen med att kryssa mot Udinese respektive Genoa. Napoli har därmed återigen chansen att kliva upp i delad ligaledning vid vinst här.

De har haft det någorlunda lätt för just Lazio under senare säsonger och brukar vara det bättre av de två ljusblåa lagen i Italien. Men det har framförallt varit hemma i Neapel som de har vunnit bekvämt. I höstas så körde de över Lazio med 4-0, men Romklubben har tagit kliv i rätt riktning sedan dess.

Det är svårt att sia om hur matchen kommer att sluta, men det är två offensivt väldigt vassa lag som möts här. Det lär bjudas på underhållande fotboll och kan säkerligen några mål. Vi spelar därmed på över 2,5 mål för 1.92 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.92
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: