10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Milan – Atalanta 15/5: Scudetton hägrar

Milan behöver bara hålla borta Inter i två matcher till, men mellan dem och Scudetton står Atalanta på söndagskvällen.

Det gäller att inte ha ett svagt hjärta för den som håller på Milan i den italienska titelstriden. De rödsvarta fortsätter att plocka trepoängare, men varje match är spännande och ännu är det två tuffa matcher som står mellan dem och deras första Scudetto sedan 2011. Inter är bara två poäng bakom och står redo att utnyttja på minsta snedsteg.

Mot Lazio vände de och vann med det avgörande målet i den 92:a minuten, mot Fiorentina kom matchens enda mål i den 82:a och senast mot Hellas Verona så var de tvungna att vända ett underläge igen. De kör knappast över sina motståndare, men hittar gång på gång ett sätt att ta trepoängare när det gäller som mest. Nu gäller det bara att hålla ut i två matcher till mot Atalanta och Sassuolo.

Milan har varit väldigt trygga defensivt och har bara släppt in två mål på deras nio senaste ligamatcher. Det har kompenserat för deras stundtals trubbiga offensiv, men som vi fick se senast mot Hellas Verona så kan de absolut skapa många farliga lägen när de behöver. Sandro Tonali har varit väldigt bra i slutspurten och har gjort de avgörande målen i vändningarna mot både Lazio och Hellas Verona i de sista omgångarna.

Stefano Pioli har hela truppen till sitt förfogande inför denna otroligt viktiga match på söndagskvällen. Vi lär få se ett fullsatt San Siro heja fram I Rossoneri i hopp om att ta dem ett steg närmare titeln.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har inte gjort någon glad under våren

Det är svårt att bli riktigt klok på säsongens Atalanta som verkligen har haft höga toppar och djupa dalar. Men våren har varit ödesdiger för Gian Piero Gasperinis mannar och de har inte bara tappat sin Champions League-plats, de är i nuläget på en tabellposition som inte tar dem ut i Europa överhuvudtaget.

De har i alla fall tagit poäng i fyra raka matcher nu och vann senast mot Spezia med 3-1. Men i dessa fyra matcher har de mött Venezia, Torino, Salernitana och Spezia. Det är knappast imponerande att bara vinna två av dessa. Snarare är det illavarslande att de bara fick med sig ett kryss mot Salernitana när de nu slåss om Europaplatser.

Atalanta är dock starkare på bortaplan, vilket kanske gör Milan nervösa. Men Atalanta har vunnit någon stormatch i ligan under våren, vilket Milan har gjort gång på gång. När det väl gäller verkar Milan spela som bäst och mot ett Atalanta som inte gjort någon glad så bör de kunna säkra ännu en trepoängare. För 1.80 hos 888sport spelar vi alltså på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: