10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Milan – Fiorentina 13/11: Viktiga poäng

Ett Milan som jagar Napoli i toppen ställs mot ett Fiorentina som har börjat hitta formen.

Efter ett surt kryss borta mot bottenklubben Cremonese tidigare i veckan så blev Milan nedpetade i tabellen av Lazio som nu ligger på samma poäng. Det innebär också att det är åtta poäng upp till det högt flygande Napoli och att de inte har råd att tappa fler poäng i nuläget ifall de ska kunna vara med i scudetto-striden.

Det ska dock sägas att Stefano Pioli roterade truppen rätt friskt senast inför helgens möte och räknade nog kallt med att de skulle lyckas ta tre poäng oavsett. Milan radade upp chanserna för ett ledningsmål som aldrig kom, till stor del på grund av en storspelande Marco Carnesecchi i Cremonese-målet.

De är i alla fall klara favoriter att studsa tillbaka mot Fiorentina på söndag, även om det långt ifrån är någon lätt uppgift de har framför sig. Milan har stapplat lite under de senare omgångarna där de har prioriterat att säkra avancemang i Champions League. De har sett väldigt övertygande ut ute i Europa, men har förlorat mot Torino och fått med sig en knapp seger mot Spezia parallellt med framgångarna internationellt.

Som sista match innan VM-uppehållet så finns det dock inget att spara på och Olivier Giroud är tillbaka i spel efter att ha varit avstängd i förra omgången. Han var skillnaden mot Spezia och kunde mycket väl ha varit skillnaden sist då Divock Origi hade svårt att sätta de chanser som Milan skapade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fiorentina har börjat hitta formen

La Viola har en väldigt tuff säsongsinledning bakom sig, men verkar ha kommit på rätt köl igen. Tre raka segrar i ligaspelet mot Spezia, Sampdoria och Salernitana har gjort att de har skjutit upp som en raket på den nedre tabellhalvan.

De lär med andra ord ha fått tillbaka mycket välbehövligt självförtroende inför den tuffa uppgiften på San Siro som väntar. När de mötte Inter för fyra omgångar sedan så var de under långa perioder det bättre laget, men föll tillslut med 3-4 efter ett avgörande mål i den 95:e minuten. Fiorentina har i alla fall gradvis börjat visa att de återigen är en tuff motståndare.

Luka Jovics växande form har varit en viktig pusselbit för Fiorentinas del som har saknat lite offensiv spets sedan Dusan Vlahovics sorti i våras. När Milan nu dessutom har både Giroud och Theo Hernandez tillbaka så förväntar jag mig en ganska fartfylld match där vi siktar in oss på överspelet för 1.90 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: