10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Milan – Juventus 8/10: Stormöte

Rivalerna AC Milan och Juventus drabbar samman i den nionde omgången av Serie A. Matchen spelas lördagen den 8 oktober 2022 med avspark kl 18:00 på San Siro.

De regerande mästarna AC Milan har totalt sett stått för en stabil säsongsinledning, men man har nu förlorat två av sina tre senaste matcher. I Serie A har man tagit 17 poäng efter åtta matcher och är därmed med i den jämna tabelltoppen.

Inför mötet mot Chelsea i veckans Champions League fanns hela nio spelare på Milans skadelista. Mest saknade var nog Maignan och Hernandez. Stefano Pioli kunde ändå formera en ganska stark elva, men man var numret får små i den här bortamatchen som Chelsea vann med 3-0.

I Serie A vann man senast med 3-1 borta mot Empoli efter en dramatisk avslutning. Dessförinnan blev det dock förlust med 2-1 i toppmötet hemma mot Napoli.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Juve på uppgång

Juventus har en väldigt trög säsongsinledning bakom sig, men kanske är det nu väg att vända åt rätt håll. Efter två tunga förluster mot Benfica och Monza har man studsat tillbaka och vunnit de två senaste matcherna på ett övertygande sätt.

Förra helgen tog man sin tredje seger i Serie A den här säsongen då man besegrade Bologna hemma med 3-0. Då man tidigare haft stora problem med det offensiva spelet var den här insatsen ett tydligt steg i rätt riktning.

I onsdags var man sedan pressade att vinna hemma mot Maccabi Haifa, ett tryck som man, utan större problem, höll för. På nytt gjorde man tre mål framåt och vann med 3-1, vilket gör att chansen till avancemang fortsatt lever.

AC Milan och Juventus möttes senast på San Siro i januari i en match som slutade mållös. När de nu möts igen gäller hemmalaget som favoriter till omkring 2.10 gånger insatsen.

Stefano Piolis Milan har en förmåga att leverera på en jämnhög nivå och överlag är man en klubb som mår betydligt bättre än Juventus. Skadeproblematiken och insatserna i de senaste matcherna gör dock att min känsla är att Juventus kommer kunna hävda sig här.

Milan är rättmätiga favoriter, men jag tror på en jämn batalj och en matchbild som kan bli mer öppen än när lagen senast möttes. Båda lagen har gjort mål i sex av Milans sju senaste matcher och mitt spel blir att båda lagen gör mål även i den här matchen till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, lördag 8 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: