Speltips Milan – Napoli 18/9: Seriefinal

Axel Sjödin Publicerat: 18 September 2022

Kvällen från Italien avslutas med en rejäl smällkaramell då de regerande mästarna Milan ställs mot serieledande Napoli.

Milan - Atalanta

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir lite av en seriefinal då båda klubbarna står på 14 poäng inför omgången, även om Atalanta gör dem sällskap i toppen. Vinnaren av söndagskvällens möte kommer i alla fall mest troligt att gå in i landslagsuppehållet som serieledare.

Milan har inlett sitt försvar av titeln på ett bra sätt och är hittills obesegrade under säsongen. Hemma på San Siro så har det sett riktigt bra ut och de har också vunnit alla matcher som spelats hemma hittills, där den senaste ligamatchen hemma mot Inter väger klart tyngst.

I Rossoneri har varit väldigt starka mot andra topplag under senare tid och det var just deras förmåga att vinna sexpoängarna i toppstriden som bäddade för deras titel i våras. Förutsättningarna är dock inte de bästa inför just söndagens match då de saknar flera alternativ i offensiven då Rafael Leão är avstängd och Divock Origi har lagts till på skadelistan där Ante Rebic befinner sig sedan tidigare.

De har inte heller haft särskilt stora framgångar mot just Napoli i synnerhet under senare år, och förlorade motsvarande möte under våren.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spalletti har fått pusselbitarna på plats

Napoli har verkligen imponerat såhär långt på säsongen då Luciano Spalletti tappade flera nyckelspelare från de senare årens Napoli under sommaren, men snabbt har lyckats skapa ett slagkraftigt lag med deras något oprövade ersättare.

Sättet de vände och vann i Rom mot Lazio och sättet de besegrade Liverpool på i Champions League vittnar om att Napoli mycket möjligt kan vara det hetaste laget i Italien just nu. De har också en fin bredd i truppen och det ska bli spännande att se hur långt Spalletti kan ta den här truppen och ifall detta är året som Napoli kanske kan utmana om ligatiteln på riktigt.

Matchen på söndag kan dock mycket väl bli den tuffaste hittills på säsongen, då Milan är bättre rustade för att tackla Napolis anfallsspel än vad höstens Liverpool är. Med en snabb och löpstark backlinje så kommer det bli svårt att spela igenom Milans försvarslinje och de saknar dessutom sin prima punta Victor Osimhen.

Då det är mycket som står på spel så kan vi nog vänta oss en lite försiktigare inledning och då båda lagen saknar nyckelspelare i anfallet så finns det anledning att tro att varje mål kan få stor betydelse. Båda mötena förra säsongen slutade 1-0 till Napoli i målfattiga historier. Därmed så spelar vi också även här på under 2,5 mål för 1.93 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: