Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Udinese 19/3: Försvarsstarka lag

Napoli kan sätta press på Milano-lagen när man gästas av Udinese i Serie A. Matchen spelas lördagen den 19 mars 2022 med avspark kl 15:00.

Luciano Spalletti har gjort ett fint jobb med Napoli och man ser nu ut att gå en titelfight mot AC Milan och Inter. Samtliga dessa tre topplag spelar denna lördag och först ut är Napoli som nu har möjlighet att sätta press på Milano-lagen som spelar senare på kvällen.

Napoli kommer nu från en 2-1-seger på bortaplan mot Verona där Osimhen gjorde bortalagets båda mål. Man kunde därmed studsa tillbaka efter den tunga 1-0-förlusten hemma mot AC Milan i omgången innan.

Segern i söndags innebär att Napoli står på 60 poäng efter 29 spelade matcher. Man är därmed tre poäng efter serieledarna Milan och en poäng före Inter som har en match mindre spelad.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än senast

Udinese har haft en motigare säsong, men på senare tid har man hittat en stabilitet som lovar gott. Gabriele Cioffi tog över som huvudtränare i december och även om poängskörden inte har varit den största så har man svarat för fina prestationer den senaste månaden.

Udinese har nu bara förlorat en av sina sju senaste matcher i Serie A. På de fyra senaste matcherna har tagit tre kryss och en seger där man bland annat knep poäng på bortaplan mot Milan. Senast blev det också en poäng hemma mot Roma efter att bortalaget kvitterat till 1-1 på straff i den 94:e minuten.

Napoli och Udinese möttes senast i Udine i september och det blev då en klar 4-0-seger för bortalaget. Napoli gäller förstås också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.45.

Napoli vann alltså med stora siffror senast, men jag tycker att en hel del talar för att det kommer att bli jämnare nu. Framförallt eftersom Udinese ser stabilare och mer solida ut för närvarande.

Spalletti har satt en välfungerande taktisk organisation i Napoli och det är främst deras solida defensiv som gör att de nu kan utmana om ligatiteln. På 29 matcher har man bara släppt in 21 mål och är med det bäst i Serie A.

Ser vi till Udineses 9 senaste matcher så har det gjorts under 2.5 mål i 7 av dessa. Vi har med andra ord att göra med två relativt målsnåla lag och jag finner därför anledning att tro att det här inte kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 2.05 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 15:00, lördag 19 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: