Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Salernitana – Venezia 5/5: Ödesmatch i botten

En riktig ödesmatch väntar från bottenstriden i Serie A då Salernitana välkomnar Venezia till Arechi Stadium under torsdagen.

Salernitana och Venezia är de enda två lagen som bara har spelat 34 matcher. Denna sexpoängare i botten är en gyllene chans för båda lagen att ta sig tillbaka och försöka rädda kontraktet inför nästa år.

Det har varit en tuff säsong för båda nykomlingarna. Men Salernitana, som har spenderat den stora majoriteten av säsongen som tabelljumbo, har gjort ett starkt ryck nu på slutet. De hade bara tagit åtta poäng kring årsskiftet och har nu tagit tio på de fyra senaste omgångarna bara.

Det har inte varit lätta matcher heller. De har slagit både Sampdoria och Udinese borta innan de sensationellt nog slog Fiorentina för två omgångar sedan och därefter var när att få med sig alla tre poängen hem från Bergamo mot Atalanta. Moralen i truppen lär vara väldigt hög efter den senaste tidens framgångar och de har nu bara två poäng upp till säker mark där Cagliari huserar.

En vinst mot tabelljumbon Venezia hade sett dem gå förbi Cagliari och ta sig över strecket för första gången under säsongen. De möter dock Cagliari nu redan till helgen i vad som kan bli en direkt avgörande match om att få stanna kvar i Serie A.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förlusterna har avlöst varandra för Venezia

Venezia har överraskat till och från under säsongen, men har hela tiden varit indragna i bottenstriden. De hade inte särskilt höga förväntningar på sig inför säsongen och det är inte särskilt överraskande att se dem i den position de nu befinner sig i.

Det är dock rätt nyligen som de har halkat ned till jumbopositionen. De hade ett ganska bra utgångsläge för bara ett par månader sedan. Men de har lyckats pricka in en dipp i formen när det nu har gällt som mest. Nio raka förluster är det sista man vill se i matchhistoriken när man krigar för att stanna kvar.

Med det sagt så har de inte blivit utspelade många gånger, det har ofta varit uddamålsförluster, även mot tufft motstånd såsom Lazio, Fiorentina och Juventus, men det hjälper inte riktigt när poängen lyser med sin frånvaro.

De är piskade att vinna nu för att ha en chans att rädda situationen. En vinst hade inneburit att de bara är tre poäng bakom Cagliari, medan ett kryss eller en förlust i stort sett hade varit spiken i kistan. De lär satsa allt för att vinna här. Tyvärr så kommer det nog att bli tufft mot ett Salernitana i den bästa formen de har varit i under hela säsongen. Vi spelar därmed på att hemmalaget vinner för 1.90 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Salernitana vinner
Odds: 1.90
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Jämför odds: