Speltips Sampdoria – Juventus 22/8: Favoriten håller

Martin Efvergren Publicerat: 22 August 2022

Sampdoria gästas av Juventus i den andra omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 22 augusti 2022 med avspark kl 20:45.

Sampdoria – Juventus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sampdoria kommer från en säsong där man stred i botten för sin överlevnad. Tränarduon Giampaoli och Conti tog över rodret i januari och lyckades till slut bärga en 15:e plats med sex poängs marginal ner till Cagliari under strecket.

Albin Ekdal har nu lämnat, men det är alltjämt en trupp som är ålderstigen och som främst lär få inrikta sig på överlevnad även den här säsongen.

Insatsen i premiären hemma mot Atalanta talar åtminstone inte i någon annan riktning. Man gick då mållösa när gästerna vann med 2-0 och nu väntar en förmodat än tuffare uppgift då man tar emot Juventus i omgång två.

Lovande premiärinsats

Massimo Allegri lyckades inte ta tillbaka sitt Juventus till den nivå som förväntas under förra säsongen. Det blev till slut en fjärde plats i Serie A där man var hela 16 poäng efter seriesegrarna AC Milan.

Till den här säsongen har ganska stora förändringar skett i truppen. Om man, på pappret, är sämre eller bättre än förra säsongen är svårt att säga, men det bör vara ett lag som är bättre lämpat för att spela den fotboll Allegri vill spela.

Premiären hemma mot Sassuolo var i alla fall ett positivt besked. Vlahovic och Di Maria levererade längst fram och mittlåset med Bremer och Bonucci agerade stabilt. Det gav till slut en klar 3-0-seger.

Relativt klara segrar blev det även när Juventus mötte Sampdoria förra säsongen. I höstas vann man visserligen ”bara” med 3-2 hemma, men därefter gick man segrande med 4-1 hemma i cupen och med 3-1 i ligan i Genoa i mars. De tre segrarna gör att Juve nu har sju raka segrar mot Sampdoria.

Mycket talar onekligen till Juventus fördel inför den här matchen där de också som ganska klara favoriter. De kommer med en god känsla efter insatsen senast samtidigt som Sampdoria får jobba i uppförsbacke.

Som jag ser det har Juventus goda chanser till tre poäng här och jag tror att man kommer att lösa det med viss marginal. Mitt spel blir Juventus -1 (asian handicap) till fina 2.13 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Juventus -1 (asian)
Odds: 2.13
Bolag: bet365
Spelstopp:
20:45, måndag 22 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: