Speltips Napoli Roma 5 juli 2020

Speltips Sampdoria – Roma 17/10: Uppförsbacke

Jumbon Sampdoria tar emot Roma i den tionde omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 17 oktober 2022 med avspark kl 18:30.

Sampdoria har inlett säsongen väldigt svagt och efter 3-0-förlusten hemma mot Monza fick tränare Giampaolo sparken. Ny vid rodret är nu Dejan Stankovic som fick ett okej resultat med sig i sin debutmatch förra helgen.

Ett Sampdoria med fyra raka förluster och endast två inspelade poäng ställdes då mot Bologna på bortaplan. Där lyckades man ta sin tredje poäng efter att Duricic kvitterat till 1-1 med cirka 20 minuter kvar av matchen.

Sampdoria har alltså ännu inte vunnit någon match. Man har dock kryssat hemma mot både Juventus och Lazio. Även om truppen är något ålderstigen borde Stankovic ha förutsättningarna för att, åtminstone, rädda den här säsongen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Roma

Roma har fått en helt okej start på säsongen i Serie A. Efter nio spelade matcher har man tagit 19 poäng och är därmed med i den jämna tabelltoppen.

I ligaspelet kommer José Mourinhos manskap från två raka segrar. I båda de matcherna hade man emellertid marginalerna på sin sida. Förra helgen slog man Lecce med 2-1 hemma i en match där gästerna fick en man utvisad redan efter drygt 20 minuter. Dessförinnan slog man Inter borta med samma siffror efter att ha varit det effektivare laget i en annars jämn batalj.

I veckan spelade Roma i Europa League där man fick med sig 1-1 från bortamötet mot Real Betis.

När Sampdoria och Roma senast möttes i Genoa i våras var det de sistnämnda som segrade med 1-0. Det första mötet i Rom slutade 1-1.

När de nu möts igen är det ett krisande Sampdoria som hoppas på att krysset senast under Stankovics ledning kan bli en vändpunkt. Den matchen var ett litet framsteg vad gäller det försvarsmässiga, men totalt sett är det här ett lag som har mycket att jobba med.

Sampdoria har hamnat i en rejäl uppförsbacke och jag tror att man kommer få svårt att ta poäng här. Roma saknar visserligen Dybala, men man är ändå ett lag som är bättre än Sampdoria på de flesta positioner. Mitt spel blir en rak tvåa, att Roma vinner till 1.73 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Roma vinner
Odds: 1.73
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30, måndag 17 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: