Sampdoria

Speltips Sampdoria – Roma 3/4: På rätt väg

Stärkta efter derbysegern så åker Roma till Genua för att möta Sampdoria under söndagskvällen.

Roma har tagit ett tydligt steg i rätt riktning under vårkanten och har tillslut börjat vinna matcher mot andra topplag – något de har haft enorma problem med under hösten och under tidigare säsonger.

José Mourinho har klart och tydligt satt sin prägel på laget som har blivit mycket starkare defensivt. Mot anfallsglada lag som Atalanta och Lazio så har Mourinhos matchplaner funkat perfekt och då de inte har släppt till mycket ytor samtidigt som de har straffat sina motståndare på kontringar.

Det har varit en del sura miner i Roma-lägret efter alla pengar som pumpades in under sommaren utan att de fått särskilt stor utdelning för det. Men när de nu har besegrat sin ärkerival med klara 3-0 och har börjat förbättra spelet så finns det återigen lite positivitet i klubben även om en Champions League-plats inte känns särskilt realistisk.

Mot mindre klubbar har de ofta vunnit på senare tid genom ett sent avgörande. Roma hade en snudd på löjlig svit innan derbyt där de gång på gång fick in ett poänggivande mål på tilläggstid. De är inte lika bra på att föra matcherna som de är på att försvara och kontra, så det är inte helt givet hur det kommer att gå mot Sampdoria trots allt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sampdoria borde kunna spela bättre

Albin Ekdals Sampdoria är åtminstone på ett rätt betryggande avstånd från nedflyttningsstriden då de har sju poäng ned till Venezia och ärkerivalen Genoa. Man vill dock kunna förvänta sig mer av ett lag som Sampdoria som har en spännande blandning av veteraner och talanger.

Defensiven har dock svikit dem och de tillhör den skara lag som har släppt in flest mål under säsongen. De har inte sett särskilt bra ut under vårkanten och 2-0-vinsten mot Venezia precis innan landslagsuppehållet var en oerhört tung sådan för att hålla dem borta från bottenstriden.

I december så lyckades de få med sig 1-1 mot Roma borta på Stadio Olimpico, men att döma av utvecklingen hos båda lagen sedan dess så kan det bli svårt att upprepa.

Roma har dock visat att de har haft svårt att vinna på ett övertygande vis även mot svagare motstånd och även om de får med sig tre poäng här så pekar resultaten de senaste månaderna på att de kan få det svårt med att trycka in första målet. Vi spelar därmed på under 2,5 mål för 1.96 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: