sassuolo

Speltips Sassuolo – Juventus 25/4: Målfarliga

Sassuolo drabbar samman med Juventus på Mapei Stadium i måndagskvällens enda möte från Serie A.

Efter förlusten mot Inter för tre omgångar sedan så grusades Juventus ambitioner att utmana om titeln och de har nu hamnat en bit efter de tre lagen i toppen återigen. Istället så lär fokus ligga på att försvara den sista Champions League-platsen mot de jagande lagen där bakom, ett mål som de har ett väldigt fint utgångsläge för att klara.

Trots ett par poängtapp på senaste så har de fortfarande fem poäng ned till jagande Roma som dessutom förlorade mot Inter tidigare under omgången. Nu har de tre överkomliga matcher mot Sassuolo, Venezia och Genoa där de kan säkra Champions League inför nästa säsong innan det är dags för final i Coppa Italia som ärkerivalen Inter.

Juventus lär därmed åtminstone inte gå helt lottlösa från vad som länge såg ut att vara en riktigt dålig säsong. Under våren var de obesegrade i 16 raka matcher och förlusten mot Inter är fortfarande deras enda förlust i ligan sedan slutet av november förra året.

Men trots detta så har de inte direkt sett livsfarliga ut på senaste. I förra omgången så var de en hårsmån från att förlora hemma mot Bologna. Men gästerna fick två röda kort i samma situation i den 84:e minuten och Dusan Vlahovic kunde rädda en poäng i den 95:e minuten.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sassuolo har också varit bra under våren

Hemmalaget stod knappast heller för någon imponerande insats i den senaste omgången då de förlorade borta mot Cagliari med 0-1. Det får nog ses som en av de sämsta prestationerna under säsongen för Sassuolos del och de hade inte mycket att komma med offensivt mot ett av ligans bottenlag.

Men precis som Juventus så har de stått för en stark vår där de under de tre senaste månaderna har hunnit med att slå Atalanta, Fiorentina och Inter bland annat. Sassuolo är absolut kapabla till att ställa till det för topplagen, vilket de inte minst visade då de slog Juventus i Turin under hösten.

Även när de båda lagen möttes Coppa Italia i februari så ställde Sassuolo till en hel del problem och det var först genom ett självmål i slutminuterna som matchen kunde avgöras i Juventus favör.

Juventus är välförtjänta favoriter hos spelbolagen, men odds kring 1.80 lockar inte direkt för bortavinst. Istället kikar vi på målspel, då det i stort alltid blir en del mål när Sassuolo spelar. Att båda lagen gör mål spelas därmed för 1.61 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.61
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: