Speltips Sassuolo – Milan 30/8: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 30 August 2022

Sassuolo gästas av de regerande mästarna AC Milan i den fjärde omgången av Serie A. Matchen spelas tisdagen den 30 augusti 2022 med avspark kl 18:30.

Sassuolo – Milan

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Alessio Dionisi ledde sitt Sassuolo till en elfte plats i Serie A under sin första säsong vid rodret. Högstanivån och det offensiva spelet höll hög klass och kan man hitta en bättre jämnhet finns realistiska chanser på en högre placering.

Man inledde dock säsongen ganska svagt. I den första tävlingsmatchen blev det förlust mot Modena i Coppa Italia och i ligapremiären föll man med 3-0 borta mot Juventus.

Därefter har det sett något bättre ut. I sin senaste hemmamatch var man solida bakåt då man besegrade nykomlingen Lecce med 1-0 efter att Berardi gjort matchens enda mål. I lördags gick man sedan en jämn batalj borta mot Lecce som slutade med delad pott, 2-2.

Målglada Sassuolo

Även om förutsättningarna såg jämna ut på förhand var det inte speciellt många som hade AC Milan som favoriter att vinna Scudetton förra säsongen. Den här säsongen är man inte heller huvudfavoriter att vinna Serie A, men av säsongsinledningen att döma har man inte slagit av på takten.

I lördags vara Rafael Leao som visade vägen då han med bravur gjorde sitt första ligamål för säsongen som gav 1-0 hemma mot Bologna. Girou kunde sedan utöka till en slutlig och stabil 2-0-seger. Därmed står Milan på sju poäng efter tre omgångar.

Sassuolo och AC Milan möttes senast i maj och de sistnämnda kunde då vinna med 3-0 på bortaplan. Höstens möte i Milano var det dock Sassuolo som skrällvann med 3-1.

Milan är förstås favoriter inför den här matchen, men Sassuolo är en luring motståndare som, när de har sin dag, kan ställa till det för alla lag. Förra säsongen var de också Serie A:s näst målgladaste lag med ett snitt på 3.42 mål per match.

Det har gjorts över 2.5 mål i de fem senaste mötena mellan Sassuolo och Milan och jag finner anledning att tro att även den här matchen kan komma att bjuda på en del mål. Sassuolo är ett lag som bjuder till och i synnerhet gäller det på hemmaplan. Det borgar för en öppen matchbild och mitt spel blir att det görs över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, tisdag 30 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: