9 januari 2020 Torino Genoa Speltips

Speltips Torino – Inter 13/3: Knackigt i offensiven

Torino möter ett Inter som jagar ligaledning under söndagskvällen på Stadio Olimpico di Torino.

Efter en sämre period för I Nerazzurri i ligaspelet så är det numera stadsrivalerna Milan som sitter i förarsätet i den högintressanta italienska titelstriden. Då Milan vann sin match mot Empoli under lördagen så har de ett fem poäng stort försprång ned till Inter, men Inter har två matcher färre spelade i skrivande stund och således allt i egna händer fortfarande.

Men under de senaste månaderna så har Inter inte alls sett lika vassa ut som de gjorde kring årsskiftet då vinsterna avlöste varandra. De vann senast mot Salernitana med förlösande 5-0 men innan dess hade de faktiskt inte vunnit på fyra matcher. De förlorade Milanoderbyt, kryssade mot Napoli och följde upp det med två väldigt tama insatser mot Sassuolo (0-2) och Genoa (0-0).

Målskyttet har inte varit på topp, men Lautaro Martínez tryckte i alla fall in tre mot Salernitana och stod för ett riktigt fint mål borta mot Liverpool tidigare i veckan då de åkte ut ur Champions League. Alexis Sánchez drog på sig ett onödigt rött kort bara ett par minuter efter reduceringen och trots att Inter ändå stod för en godkänd insats i dubbelmötet så är det nu ligan och cupspelet de får fokusera på igen.

Inter har den bästa truppen och får nog, trots Milans försprång, ses som favoriter till att försvara sin titel från i fjol. Det gäller för Simeone Inzaghi att få igång spelet igen bara då matcher mot Fiorentina och Juventus väntar härnäst.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Torino har sett uddlösa ut

Det är aldrig en lätt uppgift att möta Torino som ofta är ett starkt mittenlag med kapacitet att såra även topplagen. Men formen på senaste har varit tveksam och de har inte vunnit en enda av deras sex senaste matcher.

De har förlitat sig väldigt mycket på en stark defensiv under säsongen, men har börjat släppa in något mer mål per match vilket har gjort att resultaten har gått snabbt utför. Trots att Andrea Belotti är tillbaka, som har saknats under stora delar av säsongen, så har saker och ting inte gått märkbart bättre offensivt.

Det är inte helt lätt att veta var man har Inter nuläget, men ifall de kommer till Turin på spelhumör så lär hemmalaget få det svårt att hävda sig i matchen.

Då båda lagen har haft det knackigt offensivt på senaste samtidigt som båda är trygga i defensiven så är det mycket som pekar på att detta kan bli en målsnål historia. Därmed är oddsen på 2.05 för under 2,5 mål hos Bethard minst sagt lockande och det blir även spelet vi kör på inför matchen.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: