Speltips Torino – Lecce 5/9: Försvarsstarka lag

Martin Efvergren Publicerat: 5 September 2022

Torino gästas av nykomlingen Lecce i den femte omgången av Serie A. Matchen spelas måndagen den 5 september 2022 med avspark kl 20:45.

Torino – Lecce

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ivan Juric ledde sitt Torino till en tionde plats i Serie A under första säsong i klubben. Framförallt lyckades han, sin vana trogen, sätta en välorganiserad defensiv som man kan säga kom på bekostnad av en sämre offensiv produktion.

Den här säsongen har man inlett på ett ganska bra sätt. I synnerhet med tanke på att man spelat på bortaplan i tre av de fyra första ligamatcherna. I premiären slog man Monza borta och därefter kunde man ta poäng hemma mot Lazio i en match som slutade mållös.

För två veckor sedan besegrade man sedan Cremonese med 2-1 på bortaplan och förra helgen åkte man på sin första förlust borta mot Atalanta. Hemmalaget var det bättre laget i en match som slutade 3-1.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Torino

Lecce är tillbaka i Serie A efter att ha vunnit Serie B förra säsongen. Tränare Marco Baroni lyckades föra upp klubben i sin första säsong vid rodret och ska nu, med en ung och omeriterad trupp, försöka se till att man inte åker ner igen.

Lecce har i de fyra inledande matcherna stått upp på ett bra sätt, men man är alltjämt utan seger. Det blev uddamålsförluster i de två första omgångarna mot Inter och Sassuolo. Därefter spelade man 1-1 hemma mot Empoli.

Förra helgens stod man för sina kanske bästa prestation så här långt då man lyckades knipa en poäng i bortamötet mot Napoli. Efter första halvlek var ställningen 1-1 och i den andra försvarade sig Lecce på ett uppoffrande sätt och några fler mål blev det inte i matchen.

Lecce släppte bara in 31 mål på 38 matcher förra säsongen och var med det bäst i Serie B. Nu ställs man mot ett Torino som var Serie A:s näst målsnålaste lag förra säsongen och jag finner anledning att tro att det kan bli en tät tillställning.

Torino gäller emellertid som ganska stora favoriter. De har slagit de båda övriga nykomlingarna Cremonese och Monza och de är det, på pappret, bättre laget.

Torino förväntas vinna och de förväntas föra spelet och det sistnämnda har inte varit lagets styrka under Jurics ledning. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.95 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45, måndag 5 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: