10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Torino – Milan 30/10: Klurig bortamatch

Ligatvåan och de regerande mästarna Milan ställs inför en klurig bortamatch mot Torino under söndagskvällen.

Med fyra raka vinster i ryggen och tre poäng upp till Napoli så är Milan i allra högsta grad inblandade i toppstriden och klara favoriter nu på söndag. Torino har i sin tur haft lite varierade resultat, men är i vanlig ordning fortfarande ett starkt mittenlag som på rätt dag kan plocka poäng av alla topplag hemma i Turin.

Torino har haft ett tufft spelschema där de redan har mött sex lag från topp åtta, och även om de har varit nära att få med sig poäng i flera matcher så har de hittills bara mäktat med ett kryss mot Lazio och en vinst mot Udinese i den senaste omgången. Vinsten borta mot Udinese var dock imponerande, då det var Le Zebrettes blott andra förlust för säsongen och den första på tio matcher.

Torino har dock knappast rosat målmarknaden och har bara lyckats göra fler än ett mål i tre matcher hittills. Alla dessa tre har i alla fall varit vinster, så när de väl får in två mål så vinner de åtminstone, tack vare sin fortsatt stabila defensiv. Defensivt så ser de dock inte riktigt lika vassa ut som under förra säsongen med Bremer i mittlåset, men de är fortsatt ingen lätt nöt att knäcka.

Det finns definitivt potential till att ta poäng nu på söndag, men även med godkända insatser så har de inte riktigt räckt till mot ett skakigt Juventus och Inter tidigare där de förlorat med 0-1 tillslut.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Milan har sett stabila ut i ligaspelet

De regerande mästarna var i farten tidigare under veckan där de säkrade en vinst i måstematchen mot Dinamo Zagreb i Champions League. Det vann tillslut med klara 4-0 på bortaplan i Kroatien och har allt i egna händer då de möter Salzburg på hemmaplan i den sista gruppspelsomgången.

Även förra helgen så vann de övertygande med 4-1 mot Monza, vilket blev deras fjärde raka seger i ligaspelet. Det är bara mot Chelsea som de har vikt ned sig på senaste, där de förödmjukande nog förlorade båda matcherna med 0-5 i sammanlagt resultat. Hemma i ligaspelet så har de sett vassare ut och med relativt få skador så borde de ha goda förutsättningar att säkra ännu en vinst och fortsatt sätta press på Napoli i toppen.

Vi spelar därmed på att Milan, som har varit i fin målform den senaste veckan, lyckas säkra vinsten borta mot Torino för 2.12 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Milan vinner
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: