20 maj 2018 Udinese Bologna Speltips

Speltips Udinese – Atalanta 9/10: Oväntat toppmöte

Det bjuds på ett lite oväntat toppmöte uppe i Friuli då Udinese drabbar samman med Atalanta.

Tillsammans med ett reformerat Napoli så utgör dessa två klubbar en väldigt överraskande topptrio i Serie A efter åtta spelade omgångar. Atalanta såg ut att vara nere för räkning våras, men har studsat tillbaka i full kraft, samtidigt som Udinese bara fortsätter att chockera genom att rada upp vinsterna.

Aldrig tidigare har Udinese inlett en säsong såhär bra och har nu smått ofattbara sex raka vinster i bagaget inför söndagens drabbning. Det har inte varit mot vilket motstånd som helst heller. Fiorentina, Roma och Inter har alla besegrats under pågående svit och senast så stod de för en imponerande vändning mot Hellas Verona där de avgjorde i den 93:e minuten. Detta är tveklöst ett lag med karaktär.

Andrea Sottil verkar verkligen ha hittat rätt tillsammans med Udineses beryktade scoutingverksamhet. Klubben gick starkt i början av 10-talet men har varit ganska anonyma under många år nu då mycket pengar har pumpats in i ägarnas kelgris Watford istället. Men Udinese kan uppenbarligen lyckas med små medel och det ska bli väldigt intressant att se hur bra de står sig framöver.

Nu ställs de mot ännu ett topplag där de på hemmaplan har chansen att säkra åtminstone andraplatsen i Serie A, vilket är helt otroligt. Med en helt skadefri trupp och skyhögt självförtroende så finns det inget som säger att de inte lyckas med den bedriften.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atalanta har transformerats under sommaren

Även Atalanta har stått för en väldigt imponerande start på säsongen, även om det överskuggas lite av Udineses prestationer. Gian Piero Gasperini har visat sin briljans genom att lägga om spelsystemet med en mer defensiv balans och i nuläget så är deras otroligt tunga vår, där de sjönk som en sten i tabellen, ett minne blott.

Atalanta är det lag som, med marginal, har släppt in minst antal mål i Serie A såhär långt. Tre insläppta på åtta matcher är ett fantastiskt facit för en klubb som tidigare var kända för sina målrika och svängiga matcher.

Jag vill inte ta något ifrån detta Atalanta som ligger på samma poäng som Napoli i tabellen, men det känns dock som att de har haft marginalerna lite på sin sida. Udinese kliver faktiskt in i matchen som knappa favoriter och det finns nog fog för det. Men detta känns på många sätt helt öppet. Men med en så viktig match uppe i toppen bland två lag som inte är vana vid att flyga riktigt så nära solen så tror jag ändå på en lite avvaktande match med få mål. I sju av Atalantas åtta matcher hittills har underspelet suttit och vi siktar på samma spel här för 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: