Speltips Udinese – Inter 18/9: Klurig motståndare

Axel Sjödin Publicerat: 18 September 2022

Udinese och Inter är båda med i toppen av tabellen då de drabbar samman i lunchmatchen från Serie A.

Udinese - Inter

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter är i väntad ordning med i toppen, men har inte riktigt sett så vassa ut som förväntat hittills, trots att de bara har två poäng upp till serieledande Napoli. Udinese däremot har verkligen överraskat såhär långt och ligger faktiskt en poäng över Inter efter sex spelade omgångar.

Efter en lite långsam start på säsongen med en förlust mot Milan och ett kryss hemma mot Salernitana så har Udinese flugit fram med fyra raka vinster sedan dess. Det är inte heller några dussingäng som de har slagit. Monza är förvisso en av de besegrade lagen, men att Udinese har mött Milan, Fiorentina och Roma i de sex första omgångarna och fortfarande bara är en poäng bakom tabelltoppen är oerhört starkt.

De har bara blivit mer och mer övertygande för varje match nästan och 4-0-vinsten mot Roma, som i andra matcher totalt bara har släppt in två mål, visar ändå att man absolut inte bör underskatta Le Zebrette i nuläget.

Mycket får krediteras till deras nya tränare Andrea Sottil som har klarat att lyfta laget trots att det knappast investerats nämnvärt. De lär gå in med högt självförtroende på söndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter har inte riktigt levt upp till förväntningarna

Förhandsfavoriten till titeln i årets jämna Serie A har ännu inte riktigt visat varför folk hållit dem som de troliga mästarna i vår ännu. De har skrapat ihop 12 poäng hittills genom att slå fyra lag, där tre förväntas vara med i bottenstriden.

Torino är undantaget, som de besegrade förra helgen, men det satt långt inne då matchens enda mål kom tillslut i den 89:e minuten. Mot tuffare motstånd så har de misslyckats då de har förlorat matcher mot både Lazio och Milan där deras motståndare har varit det bättre laget.

Spelet sitter inte riktigt ännu och Simone Inzaghi har börjat få en del kritik för att han har varit sen med byten bland annat då matchbilden inte riktigt har gått dit de vill. Att Romelu Lukaku redan dragit på sig en skada är såklart också ett bakslag då han och Lautaro Martínez var en stor bidragande faktor bakom ligaguldet för två år sedan.

Inter är såklart ett mycket bättre lag, men till skillnad från Udinese så har de inte övertygat hittills och det luktar poängtapp lång väg för I Nerazzurri när de gästar Friuli. Udinese har varit vassa på kontringar, vilket Inzaghi haft problem att sätta stopp för, och vi spelar därmed på en liten högoddsare i form av att Udinese vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort för 2.75 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Udinese – Draw no bet
Odds: 2.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: