20 maj 2018 Udinese Bologna Speltips

Speltips Udinese – Lecce 4/11: Tveksam form

Ett Udinese vars framfart har stannat upp lite möter ett Lecce som kämpar i bottenstriden.

Udinese och Lecce inleder den trettonde omgången i Serie A i ett läge där båda lagen är i behov av tre poäng för att vända en negativ trend. De har en fyra- respektive fem matcher lång svit utan vinst och inget av lagen kan sägas vara i någon toppform.

Udinese fick dock en explosiv start på säsongen där de chockade den italienska fotbollsvärlden. De stod för sex raka vinster där de slog lag som Fiorentina, Roma och Inter under en och samma svit, vilket de följde upp med två kryss mot Atalanta och Lazio. Ett helt otroligt facit en för klubb av Udineses storlek och resurser.

De har lyckats utmana toppklubbarna förut, men det var längesedan nu och även om de nu har förlorat mot Torino och kryssat mot bottenlaget Cremonese så var det mycket i deras tidigare prestationer som visar att de har en hög nivå i sig. Inte minst deras sena comeback mot Atalanta där 0-2 hämtades upp på ett sätt som storklubbar gör mot mindre lag nästan.

Udinese borde nog också ha vunnit mot Cremonese sist då de hade ett flertal chanser och dominerade spelet. Med hemmapubliken i ryggen så är de också klara favoriter att studsa tillbaka mot nykomlingen Lecce.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lecce har sett ganska stabila ut defensivt

Sedan Lecces återtåg till Serie A så har de inte direkt rosat marknaden. Men med en poängskörd på åtta poäng så återfinns de i alla fall precis ovanför strecket efter tolv spelade omgångar.

De har dock visat prov på varför de stod som Serie B-mästare under den förra säsongen. De har haft ett tufft spelschema, men har på intet sätt blivit utklassade av någon storklubb. Det har varit uddamålet som avgjort i motståndarnas favör ofta och känslan är att ifall Lecce bara kan höja målproduktionen något så bör de vara starka nog för att hålla sig kvar i högstaserien.

För defensiven fungerar bra, de har minst antal insläppta mål på den nedre halvan, klart färre än deras konkurrenter nere i bottenstriden. Men de har inte kunnat förlita sig på den fullt ut, för trots ganska få insläppta mål så har de ännu inte hållit nollan i någon utav sina matcher.

Lecces offensiva gärning mot Juventus senast inger inte särskilt mycket hopp om att de ska kunna hota om tre poäng uppe i Udine, men de bör nog kunna hålla nere siffrorna mot ett Udinese som bara har fått för ett mål i deras tre senaste matcher. Vi spelar därmed på underspelet för 1.92 hos Bethard.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.92
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: